A haspuffadás végig elkisér? Mit tegyek, hogy ne legyen?
Nekem ugyanez volt, és semmi nem segített. Én sosem iszom szénsavast, enni is alig ettem, mert folyton minden ki akart jönni és így is nagy felfújódott hasam volt :( Most, hogy 12 hetes vagyok mindjárt, ugyanakkora, mint 6 hetesen volt...
Gondolom most majd elkezd rendesen nőni :) Remélem :) Boldog babavárást!!
Bízok benne, hogy én is megállok a hasnövekedésben, mert az én pocakom is nagyobb, mint amekkora az első terhességem alatt a 8. hétben volt.
Nekem pár napja múlt el az a rosszullét amit a szabálytalan evés okozott, így most abban reménykedek, hogy a hasam is abbahagyja a rendetlenkedést, ugyanis mi csak a jövő héten - az első UH után - jelentenénk be a kistestvért.
Boldog napokat Nektek!! :)
Szia!
Nekem a 14.-hétig puffadt a hasam. Független attól, hogy mit ettem, folyamatosan lufi voltam. Sajnos semmi nem segített, pedig próbáltam Espumizant, és hagyományos gyógymódokat is. Ez is elmúlt, úgy mint a hányinger és a fáradtság. A pocim ezután laposabb lett mint az elején, és csak a 19. hét körül kezdett valóban látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!