Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi 3db magneb6-ot szedek,...

Napi 3db magneb6-ot szedek, es a cx1000, es nemtudom h. noveljem-e a magneb6 adagomat?

Figyelt kérdés
mert azt olvastam rola h.a tulzott bevitel,ellazitja nagyon a meh izmait,es kinyillik a mehem-igaz ez.32hetes kismami
2008. júl. 11. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
nee, a túlzás az káros is lehet, ellenkező hatást is kiválthat. Én semmit nem szedtem a heti 2 gravidán kívűl és álomszülésem volt. Jaa, és lassan abba is kell hagynod a magnéziumot, nehogy hamarabb megszülj. Én 36. héttől javasolnám neked a homeos caulophyllumot, és a cimicifugát. Azok segítik a méh könnyed tágulását, uis a cauloph. az egy homeos oxitocin, a cimici pedig fájdalomenyhítő. Én úhy kitágultam a kiírt időpontra tőlük, h észre sem vettem, fájdalmat nem éreztem. Eda nélkül, hüvelyi úton szültem fél óra alatt. Dokival konzultálj, mindenképpen! Sok boldogságot és könnyú szülést majd a kiírt időpontra ;)!
2008. júl. 11. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem pont elég az a 3 szem a magne b6-ból! Én is annyit szedek!
2008. júl. 11. 12:16
 3/8 A kérdező kommentje:
koszonom valaszaitokat,de attol tartok h. a babam hamarabb fog jonni h.a cx mar csak1000 es a hasam is fajdogal napok ota.nagyon aggodom h.valami baj lessz a babankal
2008. júl. 11. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
sokan sok hülyeséget hordanak össze,7 hete szültem,én 4×2 magne b6-ot szedtem,közölném akkor,hogy nem lehet tul adagolni !!! nekem azért kellett ennyit szednem ,mert a méhszájam egy ujnyira ki volt nyilva,és a méhnyak is meg volt rövidülve,és persze sokat görcsöltem elötte,aztán szépen fokozatosan 37 hétre teljesen elhagytam,és 3 ora alatt megszültem minden jol és simán ment,gyorsan tágultam.
2008. júl. 11. 12:58
 5/8 A kérdező kommentje:
hany hetesen rovidult meg a mehnyak es menyire?es mikortol kezdted el szedni napi8 magne b6-ot.koszonom valaszodat.
2008. júl. 11. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem már a 24. héten 2 cm-re volt rövidülve a méhnyak, és a belső méhszáj is nyitva volt. Aztán a 26. héten már a külső is nyitva volt, ez már elég ijesztő volt számomra, de én is 3x1 magnéziumot szedtem (szedek) meg pihengettem, és két hét múlva a belső méhszáj már visszazáródott hála Istennek. Most 31 hetes vagyok, a külső nem tudom, mennyire van nyitva, de nem szültem még, és szerintem nem is fogok idő előtt. Ne aggódj, az igaz, hogy neked már 1 cm-re rövidült (ezért pihenj minél többet), de zárva van a méhszáj! És ráadásul egy 32 hetes baba már majdnem teljesen fejlett! Persze azért egy hónapot még ki kellene bírni! És egyébként ha aggaszt a dolog, és mondjuk összehúzódásaid (keményedéseid) is lennének, nyugodtan szedhetnél 3x2 Magne B6-ot is, semmi bajod nem lenne tőle (kivéve, ha a Bérest szeded, mert abban sokkal több a magnézium, és szerintem 3xfél is elég), csak a 36. hét végéig fokozatosan hagyd el!

Boldog babavárást és ne aggódj!

31 hetes, 3. gyerekes kismama

2008. júl. 12. 11:21
 7/8 A kérdező kommentje:
koszonom valaszodat,mikor elolvasom a valaszokat,mindig megnyugszom picit.udv.a 31hetes maminak
2008. júl. 12. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
30 hetesen beindult a szülésem és akkor rövidült meg,infuzioval megálitották a szülést. 39 hetesen szültem meg,tehát 7 hétig szedtem napi 4×2 magne b6-ot.
2008. júl. 17. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!