Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet háton feküdni?...

Meddig lehet háton feküdni? 23 hetes kismami vagyok és nekem jól esik háton feküdni. Meddig egészséges? Okozhat valami gondot?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Háton feküdni majd csak az utolsó harmadban nem lesz ajánlott, mert a baba elnyom egy fontos artériát vele. Amíg jól esik, addig feküdj hanyatt, nyugi, lesz olyan idő is, amikor egyszerűen nem fog menni, akárhogy is szeretnéd, mert nem kapsz levegőt. :) 39+5 hetes kismami
2009. nov. 21. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Én az utolsó harmadban is nagyrészt háton feküdtem, max. oldalt is néha. Nem lett semmi bajom. Más meg amíg kicsi ap ocija hason is alszik. Ahogy neked kényelmes, úgy feküdj!!
2009. nov. 21. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg, ameddig jól esik. A kismamajóga-tanárom azt mondja, a 30. hét után nem ajánlatos, inkább az oldalt fekvés, a jobb oldaladra a keringés miatt! De szerintem mindenkinél más ez is!
2009. nov. 21. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:

en 23+5 km vagyok es mar 4-5 hete nem tudok a hatamon fekudni, mert akkor mindig bekemenyedik a pocakom, igy hat csak az oldalamon es felig meddig hason fekszek.

nem tudom, hogy mi lehet az oka?!

2009. nov. 21. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!