Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelős kérdések?

Tippelős kérdések?

Figyelt kérdés
Naponta látok ilyet, és nem értem, hogy a kérdezők mit szeretnének vele elérni, vagy milyen információt szűrnek le a válaszokból. Nem akarok rosszindulatú lenni, csak érdekel. Tippeltetők, megírnátok?
2013. nov. 28. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
majd ha terhes leszel megérted!!
2013. nov. 28. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Én terhes vagyok, de nem értem!
2013. nov. 28. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
3 gyermekem van, de mégsem látom az értelmét... Ignorálni szoktam ezeket :)
2013. nov. 28. 16:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Voltam terhes, de nem értem.
2013. nov. 28. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Senki semmit nem akar leszűrni. Egy játék az egész. Tippelgetünk és az nyer, aki eltalálja az adatokat. Akinek nincs kedve játszani, az ugorja át ezeket..:-)
2013. nov. 28. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak unatkoznak és játszanak kicsit. Nekem sem jutott ilyen soha eszembe, de nem is zavar.
2013. nov. 28. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Mert kíváncsiak,hogy mások hogy látják, vajon hány hetesnek gondolják!
2013. nov. 28. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez egy jópofa dolog, aki akar, válaszol rá, aki nem akar, nem nyitja meg a kérdést.

A kérdezők meg kíváncsiak, hogy milyennek, mekkorának látják mások a hasukat, hetekben mérve.

Én még nem tippeltettem, most vagyok 17 hetes terhes, de ki tudja, lehet, hogy egyszer fogok:)

2013. nov. 28. 18:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is egy kedves játéknak tartom, viszont azon már többször elgondolkoztam, hogy hogyan tippelhetnénk meg a súlytöbbletet, ha nem ismertük a terhessége előtti alakját...
2013. nov. 28. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
nagyon jó játék meg, valaki érdekeségből kérdezi,hogy mások szerint milyen hasa vagy ő tükörbe,nagynagy vagy kicsinek látja.
2013. nov. 28. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!