Mire jók ezek a tippelős kérdések?
Semmire.
A kérdezőnek feltűnési viszketegsége van, ennyi
Már egyszer én is megkérdeztem ezt, és az volt a válasz, hogy csak Játék. Ugye azért érdekes, mert ez esetben pontosan a kérdező tudja a legjobban a választ. Szerintem is inkább arról van szó, hogy egyesek szeretik mutogatni magukat. Még közösségi oldalra sem teszek fel magamról képeket, pláne nem ide, mert semmi információtartalma nincs a válaszoknak. Ugord át, és ne hadakozz, mert úgyis így marad, már én is csak ezt teszem, de jobb lenne, ha leszoknának végre róla.
29 hkm
Szintén írtam már ki kérdést, hogy meg tudja-e valaki magyarázni, mi értelem.
Én még mindig nem tudom... Azt sem értem, miért maradhatnak ezek az abszolut lényegtelen és értelmetlen kérdések itt. Ha "játék", akkor erre más fórumot kéne keresni.
Átgörgetem mindig, de akkor is zavarnak.
- magamutogatás
- unatkozás
- pontszaporítás a toplistához
Egyébként passzolok, nem tudom. De mindig elcsodálkozom, hogy milyen sok válasz érkezik rájuk, mert engem is baromira idegesítenek. Épp ezért már jó ideje meg se nézem az ilyen kérdéseket.
Általában fej nélkül van, így nem hinném, hogy magamutogatás.
Amúgy szerintem egyre kevesebb van már ezekből a kérdésekből, már sokan rájöttek, hogy másokat ez mennyire tud idegesíteni.
Engem különösebben nem zavar, ha valaki tippelőst kérdez vagy játszik.
Amúgy szerintem azért kérdezik, mert kíváncsiak hány hetesnek néznek ki, nagy vagy kicsi a pocakjuk, és hihetnek-e a babonáknak, ami szerint lányos vagy fiús a pocakjuk.
Amúgy igen, lehetne ennek is nyitni egy fórumot, akár itt ezen az oldalon, mert bár nem emiatt jött létre az oldal, de mint látjuk igény van rá. Nem világtragédia ez.
Ha valaki nem rakja fel az arcát a képhez, akkor az miért magamutogatás? És honnan veszitek, hogy akik itt ilyeneket kérdeznek, azok a közösségi oldalt is tele pakolják ilyen képekkel? Ne általánosítsunk már! Egyszerűen kíváncsiak, hogy ki mekkorának nézi a pocakjukat, kisebbnek vagy nagyibbnak a valósnál. Ha pedig nem tetszik, nem kell megnyitni, ennyi.
És mire jók azok a kérdések, hogy "Mire jók ezek a tippelős kérdések?"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!