Mikor jelentek meg ezek a tippelős kérdések?
Erős fél évvel ezelött.
nem tudom valaki elkezdte és többiek folytatták.
engem nem zavar de nem tennék fel magamról -pedig nem vagyok bálna.-
Nekem tavaly februarban szuletett a masodik gyermekem, kb meg nyar vegeig olvasgattam a terhesseg rovatot is es akkor meg nem voltak ezek a kerdesek.
A het megtippeleseben szamomra meg van is valami, nekem kihivas.
Hogy miert? Azert mert latom, hogy itt a valaszolok 90%-a a pocak terebelyessegebol probal tippelni, ha van egy hatalmas has, akkor siman ramondjak a 32. hetet. Ha viszont valaki "szakmaibb" szemmel is megnezi, akkor tisztan latszik, hogy nagy ugyan a pocak, de a meh alig hagyta el a koldok vonalat es mivel az az egyetlen altalanos es tudomanyos tenyezo a hasnezegetesben, igy kovetkezik belole, hogy meg a huszas hetek elejen van a kerdezo.
Neha pedig latok kisebb, de borda alatti magassagban levo pocakokat, azokra meg sokan siman raolvassak a 25 hetet, pedig szinte mar felig kint van a baba. :-)
Szoval en azt szoktam tesztelni (magamon), hogy meg tudom-e tippelni a valos kort is kb 99%-ban 1-2 hetes elteressel tippelek.
A baba nemenek megtippelese meg teljesen abszurd a szamomra. Fogalmam sincs, hogy annak mi ertelme van.
A hizas megtippelesenek sem tudom, ha lenne terhesseg elotti kep, akkor meg talan.
De tudod rengeteg furcsa dolog van meg itt.
Pl amikor kerdezgetik, hogy 30 hetesen hany centis a korfogat es az nagynak szamit-e.
Megis hogyan lehetne osszehasonlitani 1 no pocakkorfogatat, amikor lehet, hogy az egyik 60-as derekkal vagott bele a terhessegbe, a masiknak meg alapallapotban 80-as?
Viszont ugy vettem eszre, hogy ezek a centis kerdesek mar hatterben vannak, most mar inkabb fotot mutogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!