Ez a nyákdugó vagy csak a tegnapi vizsgálat következménye?
Tegnap voltam dokinál,és délután óta ilyen fehéres-majdnem átlátszó,néha sárgás,nyálkás-nyúlós valami van szinte mindig a wcpapíron pisilés után.Megeshet hogy a nyákdugó nem egyszerre távozik,hanem így,kis részletekben?Vagy ez csak a vizsgálat miatt lenne?
A méhszáj már megrövidült,pocak mintha lejjebb lenne,egyre gyakrabban érzek hol gyengébb,hol erősebb menziszerű fájdalmat,nem igazi görcsök ezek...a derekam napok óta leszakad,nem találom a helyem,a kisfiamat pedig egyre lejjebb és lejjebb érzem "matatni".
Betudhatom ezeket mondjuk jósló fájásoknak,vagy kezdjek készülődni?Ja,és tegnap voltam nst-n,nem mondott semmit a papírra a doki.Ha készülődne kifelé a bébike,akkor annak már lett volna jele,ami a méhtevékenységet illeti?
37 hetes kismama
szia!
két ok: vagy folyásod van (nekem az volt ilyen, de kaptam rá kúpot) vagy tényleg vmi nyákdugóféle. Mindenesetre ezt itta gép előtt nekünk nehéz megállapítani. Ha a doki nme mondta hogy folyásod van, valószínű az elsőt kilőhetjük. Akkor marad a második. De ez sem biztos.Ráadásul a nyákdugó szülés előtt hetekkel is távozhat, nem mérvadó. Nekem szülés előtt 1 héttel alig volt méhtevékenységem, a dokim szerint bent se volt akkor még rendesen a baba feje , mégis elfolyt a magzatvizem....Próbálj pihenni, amennyit csak tudsz, még 1 hetet maradjon bent az a baba:)
Köszönöm a válaszokat,azóta abbamaradt a nyálkás izé távozása,a pocim továbbra is fájdogál,de annyira eleven a kis trónörökös,hogy nem is reménykedek a szülés megindulásában :)
De már annyira csak ez forog a fejemben,hogy álmomban már a magzatvíz is elfojt...úgy kipattantam az ágyból,mint aki nem is bálna,hogy most akkor tényleg,vagy csak álmodtam?...
Szeretnék már megszülni,akkor legalább nem stresszelnék a "jeleken".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!