Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 évesen veszélyes a 2. baba?

36 évesen veszélyes a 2. baba?

Figyelt kérdés
Véleményt szeretnék kérni hogy szerintetek ha van már egy 4 éves kisfiunk,33 éves vagyok de csak 2016.-ra tervezzük a tesót akkor 36 évesen veszélyes már vállalni?Sajnos most egyéb körülmények miatt nem tehetjük meg...
2013. nov. 27. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Nyáron szültem a 2. babát 37 évesen. Az elsővel minden rendben,könnyen volt ( 21 voltam). Második babával sokat híztam, cukros lettem (terhességi), sokat kínblódtam a terhességgel, egyebek miatt császár is lett......azt mondta a doki, hogy ez a kor miatt van, de nem szentírás, hogy mindenkinek. Az én tesztem már öregecske volt a babához. Deeeeeeeeee valahogy jobb anya vagyok, mint fiatalon, küzdök a szoptatásért (8 hónapos!!!), fiatalon ez nem érdekelt ennyire. Jobban élvezem az anyaság minden percét. Ha muszáj halaszd, de én hamarabb szülnék picit!
2014. febr. 26. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:

"Deeeeee valahogy jobb anya vagyok, mint fiatalon, küzdök a szoptatásért (8 hónapos!!!)"

Nem rosszabb az se, aki nem szakad bele 8 hónapos mellett ebbe a szoptass 3 éves korig divatba. Ha nem megy nem megy, minek stresszelni rajta. Szerintem ez még pont rosszabb.

2014. febr. 26. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen kockázatosabb,és valószínűleg rosszabbul is viseled,de hidd el aki ennyi idősen az elsőt szüli az sokkal kockázatosabb minden szempontból.
2014. febr. 26. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért szerintem attól nem vagy jobb,hogy küzdesz a szoptatásért pláne hogy már 8 hónapos már az sem lenne baj ha nem szopizna,nos én úgy stresszeltem mivel mindenki nyaggatott csak az a jó anya aki szoptat,hogy amellett,hogy emlőgyulladás,40fokos lázam volt,,szülés után depressziómnak sem kedvezett,és persze a depresszió sem kedvezett a tej mennyiségnek,véres,sebes volt a mellem, a fiam lusta volt szopizni,küzdöttem,de 3 hónapos korára teljesen elapadt,úgy megutáltam az egészet ahogy csak lehet nekem megkönnyebbülés volt,hogy végre nem kellett vele szenvednem,és úgy vagyok vele a másodiknál is mindenképp megpróbálom,de nem fogom magam agyon stresszelni és végképp nem fog érdekelni ha ezért rossz anyának mondanak,mert lelkileg kikészültem ettől a szoptatás mizériától.
2014. febr. 26. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:
én 35 évesen szülöm a 3.-at, ugyan a szülés még elottem, de a terhesség semmivel nem nehezebb, mint az elsőnél 27 évesen.
2014. febr. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!