Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 évesen veszélyes a 2. baba?

36 évesen veszélyes a 2. baba?

Figyelt kérdés
Véleményt szeretnék kérni hogy szerintetek ha van már egy 4 éves kisfiunk,33 éves vagyok de csak 2016.-ra tervezzük a tesót akkor 36 évesen veszélyes már vállalni?Sajnos most egyéb körülmények miatt nem tehetjük meg...
2013. nov. 27. 15:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem
2013. nov. 27. 15:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon sok nő szült a környezetemben 35 felett, nincs semmi bajuk nekik, sem és a gyereküknek sem.
2013. nov. 27. 15:18
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem. Én 37 vagyok, és minden rendben velünk.

Sokaknak még csak ilyenkor készülődik az első.:)

2013. nov. 27. 15:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem veszélyes. Van már egy gyermeked, úgyhogy nyugodtan várhatsz 36 éves korig a második babával. Nekem 34 éves koromban született a kisfiam. (első szülés volt). Minden rendben volt a terhességem és a szülés alatt is. Most lesz 4 éves :-) Minden jót!
2013. nov. 27. 15:21
 5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatást,sokat jelent nekem!!! :)
2013. nov. 27. 15:22
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy öregszik az ember lánya, természetesen úgy nő a kockázata a terhességnek, szülésnek, genetikai rendellenességeknek - de ezek statisztikák. Nem úgy van, hogy a 35. szülinapod után hirtelen leromlasz :) Nagyon sokan szülnek, pláne többedik gyereket "idősebben" és minden szerencsésen alakul, a 36 meg még egyáltalán nem "gáz". Nem tudhatod előre (és más sem) a jövődet - nektek kell dönteni, melyik a jobb opció: bevállalni vagy azon filózni, "mi lett volna, ha..."
2013. nov. 27. 15:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem nem veszélyes,mert mamár sok nő szül 35 vagy 40 éves korától, második vagy többedik babát,korod beliek még csak most szülik az elsőt.
2013. nov. 27. 15:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Szia! Jól írták a többiek, nem szentírás, hogy 35 fölött szülni veszélyes! A kolléganőm 39 évesen szült ikreket, és mindannyian egészségesek!
2013. nov. 27. 16:26
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem...én 35.5 évesen szültem a 2.-at,és tavaly,2 hónap híján 40 évesen a 3.-at.Jelentem makk egészségesek vagyunk!
2013. nov. 27. 17:30
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
Nem veszélyes, ha úgy érzed vágytok még egy kisbabára, akkor ez az egy dolog ne tartson vissza. A családban van most egy 34 éves kismama, akinek már van egy 9 éves nagylánya. Makk egészséges, kivirult kismama. Engem édesanyám 31 évesen, tesómat 34 évesen szülte és felnőttünk, egészségesek vagyunk, semmi gond sem volt. Inkább tolódjun ki kissé a gyermekvállalás, mint sem fiatalon a semmire szülni, beleugrani meggondolatlanul. Ja és Te még fiatal vagy! :-)
2013. nov. 27. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!