4 hónapos terhesen kemény a has?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 15:05
1/4 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy kemény a has?
Én most 31 hetes vagyok, de amikor a baba nem nyomja ki magát, akkor egyáltalán nem kemény a hasam.
Ha a keményedésre gondolsz, még az is korai.
2/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogyha finoman megnyomkodom a hasamat akkor lehet-e érezni hogy van benne baba
2013. nov. 27. 15:56
3/4 anonim válasza:
Én csak akkor érzem, amikor a babám kinyomja magát, ilyenkor sokszor ki is dudorodik, és ott kemény, sokszor teljesen kitapintható.
De ha épp nem nyomja ki magát, akkor egyáltalán nem kemény a hasam, és nem is szabad annak lennie.
31 hkm
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, csak azért kérdeztem mert 4 hónapja nem menstruáltam 15 vagyok, a ciklusom mindig is rendszertelen volt, viszont augusztusban együtt voltam egy sráccal, védekeztünk de előjáték után (szopás) gumi nélkül tette be nekem és nem tudom hogy mennyi az esélye hogy teherbe estem-e, mert a hasamon nem érzem,hányni sem hánytam.
2013. nov. 29. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!