Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon félek. Remélem ez nem...

Nagyon félek. Remélem ez nem vetélés! Vagy igen?

Figyelt kérdés
6 hetes terhess vagyok!kb 24 órán keresztül iszonyú nagy fájdalmaim voltak a derekamban és az alhasamban. Azútán elkezdtem barnázni!a dokim nem sokkal az elött csinált hüvelyi uh ahol mindent rendben talált! Felhivtam és azt mondta h feküdjek és ha piros vér és darabos azonnal mennyek be az ügyeletre de amig ez nem jelentkezik addig van remény! Volt màr valaki ilyen helyzetben? És mi lett a vége?
2013. nov. 27. 11:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát ilyenkor azért egy hormonpótló nem ártana. Nagyon sok nő vérzik a hatodik héten, de ilyenkor progeszteron pótlás szoktak adni. Valószínűsítem, hogy haematomád van. Én a helyedben tuti bemennék a dokihoz, vagy az ügyeletre.
2013. nov. 27. 11:41
 2/18 anonim ***** válasza:
Hát nagyon drukkolok, hogy ne vetélés legyen! Nekem haematomám volt kb 7 hetesen, de nem voltak fájdalmaim, viszont én is barnáztam. Hormonpótlót kaptam, és 5 hétig feküdtem. A lényeg, hogy feküdj most, amennyit csak lehet! A vége az lett, hogy felszívódott szerencsére.
2013. nov. 27. 11:48
 3/18 A kérdező kommentje:
Minden renben volt a babával?
2013. nov. 27. 12:02
 4/18 anonim ***** válasza:

Én nem kaptam rá hormont, az én dokim azon az állásponton van (két orvosnál is jártam, az egyikben vakon bízom) hogy az első heteken a mindent vagy semmit elv működik, ha valami nem stimmel, akkor elmegy a baba, és ez így van jól. Persze ez elég rosszul hangzik, tudom, engem sem nyugtatott. Hormonpótlást csak azoknak javasol, akiknek már a teherbeeséshez is szükséges volt hormonpótlás, mert mondjuk nem volt peteérés.

Több helyen olvastam azóta, hogy ilyen esetekben a hormon csak placebo hatású...de ez mindegy, csak arra írom, hogy nem is mindenhol adnak rá hormont. Én sem kaptam. Vérömleny volt nálam is, ami így kiürült. És a dokim azt mondta, hogy jó is hogy kijött, mert pont akkor dobhatja le a magzatot ha ilyen keletkezik, ha nem ürül ki, akkor nem tud megtapadni...

Úgyhogy hallgass nyugodtan a dokidra. Nekem is volt barnázásom 6-tól kb 10-11. hétig, mindig megmutattam magam a dokimnak, baba mindig jól volt...azóta pedig 20 hónapos nagylány :)

Jah, és minden vizsgálat után volt kis barnázás nálam is. Doki mondta is, hogy előfordulhat, érzékeny ilyenkor a nyálkahártya...ez nálam végig így is volt, minden vizsgálatnál. Viszont csak aznap, másnapra elmúlt mindig.

Mondjuk az iszonyú nagy fájdalomra nem tudok mit mondani :(

2013. nov. 27. 12:14
 5/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!még nem adtam fel a reményt ;) remélem h rendben van a pici :) de ha mégsem akkor inkább most magától mennyen el mint késöbb derüljön ki h beteg! Ma már nem fáj csak nagyon érzékeny a hasam alja de még mindig barnázok ! Terheségi tesztetf
2013. nov. 27. 12:27
 6/18 A kérdező kommentje:
Tesztet érdemes most csinálni?
2013. nov. 27. 12:28
 7/18 anonim ***** válasza:
Ne csinálj tesztet, az nem úgy működik, hogy elvetélsz és nem mutatja. Tudod annak is idő kell mire kiürül a szervezetedből. Inkább próbálj meg lazítani és pihenni. Sok szerencsét kívánok!
2013. nov. 27. 13:04
 8/18 anonim ***** válasza:
én 4 hetesen barnáztam bementem az ügyeletre ott az tmondták minden rendben, rá 5 napra piros vér lett belöle de nem sok egészen pici görcsölgettem is ,de szépen fejlődött a picur így kaptam rá Duphastont tablettát azóta minden rendben több mint 6 hetes holnap megyek UH-ra és már szívhangot nézünk :D nyugalom minden rendben lesz
2013. nov. 27. 16:21
 9/18 A kérdező kommentje:
Meddig véreztél?
2013. nov. 28. 11:16
 10/18 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kedves kérdező?
2013. nov. 28. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!