Nagyon félek. Remélem ez nem vetélés! Vagy igen?
Én nem kaptam rá hormont, az én dokim azon az állásponton van (két orvosnál is jártam, az egyikben vakon bízom) hogy az első heteken a mindent vagy semmit elv működik, ha valami nem stimmel, akkor elmegy a baba, és ez így van jól. Persze ez elég rosszul hangzik, tudom, engem sem nyugtatott. Hormonpótlást csak azoknak javasol, akiknek már a teherbeeséshez is szükséges volt hormonpótlás, mert mondjuk nem volt peteérés.
Több helyen olvastam azóta, hogy ilyen esetekben a hormon csak placebo hatású...de ez mindegy, csak arra írom, hogy nem is mindenhol adnak rá hormont. Én sem kaptam. Vérömleny volt nálam is, ami így kiürült. És a dokim azt mondta, hogy jó is hogy kijött, mert pont akkor dobhatja le a magzatot ha ilyen keletkezik, ha nem ürül ki, akkor nem tud megtapadni...
Úgyhogy hallgass nyugodtan a dokidra. Nekem is volt barnázásom 6-tól kb 10-11. hétig, mindig megmutattam magam a dokimnak, baba mindig jól volt...azóta pedig 20 hónapos nagylány :)
Jah, és minden vizsgálat után volt kis barnázás nálam is. Doki mondta is, hogy előfordulhat, érzékeny ilyenkor a nyálkahártya...ez nálam végig így is volt, minden vizsgálatnál. Viszont csak aznap, másnapra elmúlt mindig.
Mondjuk az iszonyú nagy fájdalomra nem tudok mit mondani :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!