Pajzsmirigyben göböt találtak 22x10mm-es Véreredmények: T3:5,3 TsH:0,238 T4:11,1 Nem írtak fel semmilyen bogyót. Kellene? 30 hetes vagyok
Úgy gondoltam, bocsi félreérthető voltam, hogy az én leletemen néztem meg a labornál az szélső értékeket. Szerintem mindenkinél más ez a betegség, tehát anyukáddal nem kell feltétlen összehasonlítanod magad. A doki dönti el, hogy a göb mennyire befolyásolja az eredményed, kicsit bonyolult ez a része. Nekem nincs göböm.
Nálam autoimmun eredetű, a terhesség elején kicsit emelni kellett az adagomon, Letrox-ot szedek, 100ug volt és most 112,5ug-ra emeltük. 15 hetesen kellett emelni, most 28 hetesek vagyunk, a 15 hetes óta nem romlott a laborom.
Én maximálisan megbízom az endokrinológusomban, több kismamát kezelt már a terhessége alatt is. Szerintem keress másik dokit, ha ezzel vannak kétségeid, ha nem ad megnyugtató választ, vagy nem bízol a szakértelmében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!