Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pajzsmirigyben göböt találtak...

Pajzsmirigyben göböt találtak 22x10mm-es Véreredmények: T3:5,3 TsH:0,238 T4:11,1 Nem írtak fel semmilyen bogyót. Kellene? 30 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A labor papírodon rajta vannak a határértékek, azokat kellene megnézni. Az én leletem alapján a TSH és a T4 kicsit alatta van, de nem vészes. Gondolom visszarendeltek 1 hónap múlva kontrollra. Ha kell, úgyis ír fel gyógyszert az orvos!
2009. nov. 20. 20:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a kettő van kicsit alatta.Akkor lehet,hogy nem nagy az eltérés,és ezért nem kell szednem.Csak azért aggódom,hogy nehogy baja legyen a babának,hogy alulműködik a pajzsmirigy.Anyukámnak is ugyanez van,már 3x kellett műteni,mert mindig kiújul Neki.
2009. nov. 21. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy gondoltam, bocsi félreérthető voltam, hogy az én leletemen néztem meg a labornál az szélső értékeket. Szerintem mindenkinél más ez a betegség, tehát anyukáddal nem kell feltétlen összehasonlítanod magad. A doki dönti el, hogy a göb mennyire befolyásolja az eredményed, kicsit bonyolult ez a része. Nekem nincs göböm.

Nálam autoimmun eredetű, a terhesség elején kicsit emelni kellett az adagomon, Letrox-ot szedek, 100ug volt és most 112,5ug-ra emeltük. 15 hetesen kellett emelni, most 28 hetesek vagyunk, a 15 hetes óta nem romlott a laborom.

Én maximálisan megbízom az endokrinológusomban, több kismamát kezelt már a terhessége alatt is. Szerintem keress másik dokit, ha ezzel vannak kétségeid, ha nem ad megnyugtató választ, vagy nem bízol a szakértelmében.

2009. nov. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!