A magnerot tablettábol mennyit vegyek be egy nap ha keményedik a hasam és görcsölök?
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 19:31
1/4 anonim válasza:
Nekem 3X2 Magnerotot kellett szednem.
2/4 anonim válasza:
Kezdj el kísérletezni, én 4x2-t szedtem (a doki javasolta) de ha kevesebb is elég akkor nem érdemes pazarolni. Amennyitől elmúlik a görcsölés, annyit szedj, a felesleg kiürül a szervezetből, nem lehet túladagolni.
3/4 anonim válasza:
2-es válaszolónak igaza van, viszont túl lehet adagolni, ami mondjuk károsodást nem, viszont elég kellemetlen hasmenést okoz... Én így jártam, vissza is kellett venni az adagot. De tény, hogy mindenkinek magának kell kipróbálni mennyi az elég, nekem is ezt mondta a dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!