16hetes vagyok, és már keményedik a hasam, de nagyon. Tegnapi együttlét után alig tudtam megmozdulni, mintha kőszikla lett volna?
Nekem is már jó ideje van keményedés, hetek óta. Én 17 hetes vagyok. Nekem orgazmus után szokott lenni egy kis keményedés és enyhe menzesz szerű görcs, de 15 percen belül elmúlik.
Magnéziumot szedj, mert eleve be tud keményedni a has egy hosszú nap után, vagy igazából bármikor.
Nekem személy szerint a magneb6 annyit ért, mint halottnak a csók, viszont a Jutevitos magnézium + b6 az maga az áldás. Már egy szem elmulasztja a keményedést. 250 Mg van benne, és orvos szerint nyugodtan lehet belőle 3-at is bevenni. Nekem már napi egy elég belőle.
Amikor nekem 25 hetesen keményedéseim voltak, a doki azonnal szigorú fekvésre ítélt.
Nekem is azt mondta, hogy komolyan kell venni, fenyegető vetélés, koraszülés... szóval baj lehet belőle.
Nekem azt mondta, hogy csak enni, és wc-re kelhetek fel, ha nem tudom betartani, akkor befektet a kórházba.
Szerencsére 2 hét fekvés után elmúlt, a méhszáj is zárva maradt, így minden rendben, a doki szerint jelezte a baba és a szervezetem, hogy lassítsak, és kíméljem magam.
Neked is azt tanácsolom, hogy ne aggódj, de vedd komolyan.
Feküdj, amennyit csak tudsz, a dokim szerint a magnézium önmagában fekvés nélkül nem sokat ér.
És szerintem mindenképp hívd fel a dokidat, az a biztos, amit ő mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!