Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12hetes uh-n jó ez az eredmény...

12hetes uh-n jó ez az eredmény? Baj lehet, hogy hátrahajlò méhem van?

Figyelt kérdés
A tarkóredővastagsága <3mm. A magzat eléri a méhfalat. Ezek az adatok rosszak?
2013. nov. 25. 18:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem mondtak semmit az eredményekről, csak annyit,hogy amilyen vizsgálatokat ilyenkor meg tud csinálni azok rendben vannak.
2013. nov. 25. 19:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Akkor ne aggódj! ha valami baj van, küldenek további vizsgálatokra. Minden OK :)
2013. nov. 25. 19:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy a redő vastagsága 3 mm alatt van, tehát az jó. Orrcsont látható volt? Ez még fontos információ lenne

Ha igen, semmi gond nincsen! 28 hetes vagyok hátrahajló mèhhel. Nálam csak annyit jelentett ez, hogy a 13.hét körül mikor kezdett előre jönni a méhem nagyon sokat görcsöltem. Ezt ne vedd azonban magadra, mert ismerősömnek is hátrahajlik és egy pici gond nélkül vitte végig a terhességet :-) Az nem tudom mit jelent, hogy a baba eléri a méhfalat, de gondolom, ha baj lenne, szóltak volna :-)

2013. nov. 25. 19:46
 4/12 A kérdező kommentje:

Az orrcsontra nem mondtak semmit. Ezek vannak rajta

BPD:17mm, CRL:57mm, FL:6mm. A koponya,a gerinc,a mellkasi és hasi szervek,valamint a végtagok vizsgàlata a MASZNUT érvényben lévő szakmai protokollja szerint megtörtént,ultrahang eltérés jelenleg nem látható.

2013. nov. 25. 19:59
 5/12 A kérdező kommentje:
12hét 2napos voltam ma
2013. nov. 25. 20:01
 6/12 anonim ***** válasza:
én megcsináltatnám másutt is. a tarkóredő vastagsága épp a felső határértéken van, az orrcsontról meg nem ejtettek szót, pedig az nagyon fontos. szerintem nincs gond, ráadásul minden szonográfus másképp mér (ez bizonyított), pusztán azért mennék el egy másik helyre is,mert szerintem nem voltak vmi alaposak. nekem is hátrahajló méhem van, régebben hátránynak tekintették, ma már nem tulajdonítanak neki akkor a jelentőséget. a baba, a szülés szempontjából mindegy, neked egy kicsit kellemetlenebbek (értsd, fájdalmasabbak) lehetnek miatta a vizsgálatok
2013. nov. 27. 13:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Hátrahajló méhem van, 17. hétben járok és semmi nem történt. A méh növekedését néha érzem (a 14. hét környékén volt egy 3-4 napos történés, amikor folyamatosan izomlázszerű érzésem volt), de semmi fájdalmas vagy kellemetlen.

A has domborulata kissé később látszódik majd, ennyi talán a különbség.

2013. dec. 6. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:
hátrahajló méhem van nekem is, semmi gond nem volt a terhességem alatt, pedig azt mondták nehezen fogok szülni, magzatvíz elfolyása után 50 perccel megszültem, szóval ne aggódj emiatt :)
2013. dec. 6. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
6 os hogy szàmoltad ki a tarkóredőt?
2013. dec. 7. 01:17
 10/12 anonim ***** válasza:
szia! Én ma vagyok 12+2 napos. Csütörtökön uh. eredménye: crl:51 mm, orrcsont ábrázolódik, tarkóredő: 1,4 mm. Nálam ráírták,hogy eltérésre utaló rendellenesség nem ábrázolódik. amúgy nekem is erősen hátrahajló a méhem és a baba a méhfalhoz feküdt épp. Nekem nem mondták,hogy bármi gond lenne.
2013. dec. 7. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!