12hetes uh-n jó ez az eredmény? Baj lehet, hogy hátrahajlò méhem van?
Ez azt jelenti, hogy a redő vastagsága 3 mm alatt van, tehát az jó. Orrcsont látható volt? Ez még fontos információ lenne
Ha igen, semmi gond nincsen! 28 hetes vagyok hátrahajló mèhhel. Nálam csak annyit jelentett ez, hogy a 13.hét körül mikor kezdett előre jönni a méhem nagyon sokat görcsöltem. Ezt ne vedd azonban magadra, mert ismerősömnek is hátrahajlik és egy pici gond nélkül vitte végig a terhességet :-) Az nem tudom mit jelent, hogy a baba eléri a méhfalat, de gondolom, ha baj lenne, szóltak volna :-)
Az orrcsontra nem mondtak semmit. Ezek vannak rajta
BPD:17mm, CRL:57mm, FL:6mm. A koponya,a gerinc,a mellkasi és hasi szervek,valamint a végtagok vizsgàlata a MASZNUT érvényben lévő szakmai protokollja szerint megtörtént,ultrahang eltérés jelenleg nem látható.
Hátrahajló méhem van, 17. hétben járok és semmi nem történt. A méh növekedését néha érzem (a 14. hét környékén volt egy 3-4 napos történés, amikor folyamatosan izomlázszerű érzésem volt), de semmi fájdalmas vagy kellemetlen.
A has domborulata kissé később látszódik majd, ennyi talán a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!