Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Intelligendert holt tudok...

Molnár jessica kérdése:

Intelligendert holt tudok szerezni a leghamarabb és mennyibe kerül? Hány százalék az eredmény? Valaki csinált már?

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, csak külföldön forgalmazzák, Magyarországon nem. Hetek mire megérkezik és kb. 30 dollár. Szerintem ennyi erővel meg lehet várni a 3d-4d uh időpontot és elmenni és megnézetni. A pontossága kb. ugyanannyi. Egyik sem 100%.

Nekem pl. 12. héten már megmondták 4d-n, hogy fiú, és tényleg az is lett. Ez a teszt a 10. héttől ad választ a kérdésre. Szerintem felesleges.

2013. nov. 13. 14:40
 2/3 A kérdező kommentje:
és a 4d ultrahangért fizetni kell?
2013. nov. 13. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, kb. annyit mint a tesztért postaköltséggel együtt :) 10-15 körül már van 4d-s uh babamozi, fényképet nyomtatnak, adnak cd-n állóképet és dvd-n kisfilmet a Manóról :) plusz lemérnek minden méretet, stb. :) Mi a Hepinet-nél voltunk, hatalmas élmény volt már a 12. héten is. :)
2013. nov. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!