Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik százalék mit jelent?...

Melyik százalék mit jelent? Spermavizsgálatos papíron szerepel elsőként a spermaszám, aztán 3 db. százalékos eredmény. Esetleg valaki a normál tartományi határokat is tudja?

Figyelt kérdés

Azt mondta a doki, hogy rendben van, de engem érdekelne, hogy "mennyire van rendben".

Köszönöm!

2010. ápr. 23. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt írnak bizonyos értékeket, nézd meg ezt az oldalt. Vagy írd meg a párod eredményeit, ahhoz nekem is hozzá szóltak a kedves felhasználói az oldalnak mert én is tudni akartam mi mit jelent és milyen. Nálunk a mozgékonysággal volt is gond, az csak 46% lett egyedül erre mondta a doki hogy az 52%-tól jó.

[link]

2010. ápr. 23. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát mostmár végképp nem értem így, hogy megnéztem ezt az oldalt. :-)

a spermaszám 70M/ml(ez az egy adat, amit értek :) .

A százalékok : 70%, 10%,20%, de nem volt odaírva, hogy mi mit jelent. Tudja esetleg valaki?

2010. ápr. 23. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Írd be itt a mindenbe kereső-be: spermakép. Sok jó kérdés volt. Hát amire mi rájöttünk a progr.motilitás azt jelenti hány %-uk mozog jól a norm. morphológia pedig azt hány % ami jó "alkatilag" tehát fejrésze stb. minden ok az hány % az összes spermából. Harmadik %érték nekünk nincs a papíron... Remélem azért valamennyit segítettem.
2010. ápr. 23. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem boldogultam....
2010. ápr. 25. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!