Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinél mikor jelentkezett...

Kinél mikor jelentkezett rosszullét?

Figyelt kérdés

5+2 hetes terhes vagyok és egyenlőre nincsenek rosszulléteim. A melleim érzékenyebbek de ezen kívül semmi. Van itt esetleg hasonló korú kismami?

Nàlatok mikor kezdődtek a tipikus terhes tünetek?Orvosnàl még nem voltam.

2013. nov. 25. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

6-7 hetesen kezdődtek.Először csak émelygés,szagundor,hányinger.

Aztán napi 1 hányás,utána napi 4-5 hányás.

Ez tartott a 16.hétig. :D

2013. nov. 25. 17:01
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem az 5. héttől volt a 7. hétig rosszullétem, de csak akkor, ha nem reggeliztem időben. Most már úgy néz ki, a szagundor is megszűnt.

9 hkm

2013. nov. 25. 17:03
 3/12 anonim ***** válasza:

7.héten kezdődött szinte egész napos hányinger, émelygés,de hányás még nem volt, most kezdenek a szagok zavarni.

9 hetes vagyok

2013. nov. 25. 17:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem a mellérzékenységen, mellduzzanaton és aluszékonyságon kívül nem volt tünetem. Ezek viszont már 4 hetes terhesen rögtön.

Most 17 hetes terhes vagyok, de nem voltak rosszulléteim.

Szóval bízz abban, hogy téged is elkerül:)

2013. nov. 25. 17:09
 5/12 anonim ***** válasza:
6 hetes korom előtt semmi nem volt, büszkélkedtem is vele. Aztán elkezdődött a gyakori émelygés, 1-2 hányás is volt a 6-15 hét között. Utána megint semmi.
2013. nov. 25. 17:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyetlen egyszer sem voltam rosszul (legalábbis eddig), nem émelyegtem, nem hánytam, nem szédültem.

17hkm

2013. nov. 25. 17:20
 7/12 anonim ***** válasza:
5 hetesen teszteltem pozitivat és rá egy hétre kezdődött....de elötte mág egy héttel olyan dolgokat kivántam meg mint elötte sose:utáltam a mekis kaját,elvböl is,de mindenképpen nekem sajtburger kellett:))
2013. nov. 25. 17:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia en 6+6napos vagyok, es az 5.het kozepe/vege fele kezdodott a mellem erzekenysege, ami azota is enyhe fokozatu. kb 4 napja pedig szag es kaja undor es enyhe emelyges valtja egymas a nap tulnyomo reszeben.
2013. nov. 25. 17:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Úúú na nekem meg pont fordítva. Eddig havi 1-2 alkalommal meglátogattam a mekit, vagy burgert, mióta terhes vagyok azóta már ha rágondolok akkor is hányingerem van. Próbáltam 2 hete reggelire vettem egy sajtburgert meg krumplit, de nem ment le csak a krumpliból pár db.

De így vagyok a cigivel is. Elég nagy dohányos voltam, most ha csak belegondolok hogy fél szálat el kellene szívni hányingerem van. Szóval nekem szerencsém van ilyen szempontból mert ami rossz, vagy műkaja attól rosszul vagyok. Más bajom egyébként nincs. Nincs reggeli rosszullét, hányinger se semmi max mellfeszülés esténként. 10 hetes vagyok.

2013. nov. 25. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:
A 6. héten kezdődött el a hányinger (egyszer sem hánytam), de nem reggel, hanem menetrendszerűen 1/2 5-től és tartott a lefekvésig. Egészen a 26. hétig tartott, akkor éreztem első alkalommal, hogy megmoccant a kisfiam.
2013. nov. 25. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!