Mi tegyek hogy az egész napos rosszullét valahogyan enyhítsem? 6hkm
6 hetes terhes vagyok de tegnap előtt óta, mint derült égből a villámcsapás úgy rám jöttek ezek a rosszullétek, és ez egész nap kitart, még éjszaka is...
enni nem nagyon tudok, főleg főtt kaját, persze mindig próbálok nassolni valamit, pl: ropit, mandarin, chips, ilyesmi... de nem igazán segít...
tudnátok nekem valamilyen tippet adni hogy ez csillapodjon egy kicsit?
Szegény..., sajnállak! Én ugyan ebben a helyzetben vagyok, és már a 15. hétben járok...:(
Igazából meg kell tanulni "túlélni" ezt a pár hetet/hónapot.
A lényeg, hogy semmit ne erőltess, ami nem megy. A baba úgy is elveszi tőled, amire szüksége van.
Ami nekem bevált, az a hideg citromos kóla. Persze nem ész nélkül. Valamint az, hogy többször ettem keveset és könnyűt.
Sajnos így is szenvedek, de azért elviselhető.
Kitartás!:)
fejfájástól kezdve, hányinger, rossz gyomor, fáradtság...és ez mind olyan hirtelen...szerencsére még hányas nem volt, de biztosan eljön hamarosan
ezt a kolás dolgot megpróbálom háta az tényleg segít!
köszönöm a segítséget
nektek is nagyon erős kitartást, :)
boldog babavárást!
Hát biztatni nem tudlak, harmadik gyerekemmel a 18. hétig voltam pontosan ebben az állapotban. Éjjel is öklendezésre ébredtem, de sosem hánytam, csak a kínzó hányinger volt. Hűtőt kinyitni nem tudtam, semminek és senkinek nem bírtam a szagát, a saját dezodoromnak sem. :((
Az idő oldotta meg.
Persze én is MINDEN tippet kipróbáltam, volt ami úgy tűnt egy-két napig hogy valamit segít, de aztán már az sem.
Kitartás!
Mindkét terhességem elején 2 hónapig reggeltól esti, rosszul voltam. Hányinger, hányás, savhányás, ha éppen üres volt a gyomrom. A legrosszabb az volt, hogy állandóan éhségérzetem is volt. Ettem, rosszul voltam, hánytam, nagyjából ez volt. Mindent kipróbáltam, de tartós megoldást egyik módszer sem hozott. Alig vártam a 12. Hetet. Szerencsére a 12-14. Hétre megszünt a rosszullét.
Ha véletlenül akarnék még egy gyereket, csak fel kellene idéznem ezt a 2x 2 hónapot, és már el is menne a kedvem.
gyorsan leszaladtam a boltba vettem egy kólát, hát valamivel tényleg jobb, bár nem sokkal...
köszi csajok, nagy segítség volt..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!