A tegnapi rosszullét (egész nap hánytam, nem maradt meg bennem semmi) lehet a terhesség jele?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 27. ciklusnapon.
A hőm 37.4,tegnap 37.3...
2010. márc. 29. 15:12
1/12 anonim válasza:
lehet, de lehet másé is. viszont ha a hányás a terhességtől van, akkor a teszt ki fogja mutatni. tehát a pozitívnak és a negatívnak is hihetsz
2/12 anonim válasza:
lehet baba, bár szerintem még koraiak kicsit a tünetek, holnap reggel csinálj tesztet, ami korán kimutatja és akkor annak tényleg hihetsz
3/12 anonim válasza:
Nekem már 2 honapja van így. Mindig émelygek, és hányok is. Beleélem magam, hogy itt akkor már biztos baba van, de utána megjott. Minden tunetem megvolt. Most feladtam, nem számolok semmit, lesz ami lesz.
4/12 A kérdező kommentje:
Én is vmi vírusra gondoltam,de ma meg semmi hányinger???
Nem értem.
Megnéztem a görbém,...és pont ovu-kor voltunk együtt,azért merűlt most fel bennem,hogy babás lehetek-aminek persze örülnék!
2010. márc. 29. 15:39
5/12 anonim válasza:
Lehet baba,már akár holnap egy érzékeny tesztet csinálhatsz:-)
6/12 anonim válasza:
asszem 2. voltam, van baba? teszteltél?
én mondjuk egyszer hánytam terhesség alatt a 6. hónapban, de az is gyomorrontás volt.....de különbözőek vagyunk, általában azt mondják h hányás, hányinger az "jó jel"
7/12 A kérdező kommentje:
Nem,még nem teszteltem.
Ma vok a 28. napon.
Holnap nem kellene,hogy megjöjjön.
Megvárom a nem várt napján,és ha nem jön-másnap tesztelek...
2010. márc. 30. 10:50
8/12 anonim válasza:
Jó a görbéd nagyon.Megy a drukk:-)Várjuk a jó hírt:-D
9/12 anonim válasza:
hát ok, de majd írd meg, h mi van....
10/12 anonim válasza:
csak annyira azért ne éld bele magad, mert ilyen korán még elvileg nem kéne lennie rosszulléteknek. 6. hét körül jön igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!