Menstruáció után rosszullét terhes vok?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A következő történt velem.2023.11.13.-ra vártam h megjöjjön ,2 nap késés után negatív teszt aztán megjön2013.11.15.én,4nap helyett tart 2,5 napig 3.nap este pecsételés aztán semmi.18.a óta émelygek reggelente hányok,folyton aludnék,de annyira hányingerem van és ég a gyomrom h nem tudok aludni.Járok az asztmám miatt injekciós kezelésre délutánonként,elküldtek uh ra de még semmit nem látták.Az lenne a kérdésem,hogy így lehetek e terhes,vagy most mi is van?És ha szeretnék elmenni vérvételre arra ki ad beutalót?Nőgyógyásznál még nem voltam.Volt már így valaki?19 éves vagyok és szeretnénk babát a völegényemmel.Segítsetek,kérlek.2013. nov. 20. 11:09
1/1 anonim válasza:
Vashiányod van, tessék folyamatosan vasat, folsavat szedni, orvos is felírhatja, de biztos ami biztos, érdemes terhességi tesztet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!