Migrén terhesség alatt?
Soha nem voltam fejfájós. Másfél napja non-stop migrénem van, ha előre hajolok, még rosszabb. Lüktet, feszít. Éjjel is sokszor felébredtem arra, hogy fáj a fejem.
Az orvosomat felhívtam, Algopyrint javasolt. Bevettem egy órája, még mindig hasogat. Törődjek bele, hogy jó darabig így marad? :(
Nekem is volt fejfájásom a terhesség elején, ami nekem bevált és mégsem erős gyógyszer, hanem gyógynövények/homepátia:
- béres antifront csepp 2-2 alkalommal, egyszerre 15 csepp (általában már az elsőtől jobb lett)
- sedativ PC homeopátiás bogyókat szopogatni
- sötétség, nyugalom, borogatás a fejre, nagyon sok folyadék, lehetőleg víz és kávét kerülni (....egyébként is, de ilyenkor különösen)
- levendulás illóolaj párologtatóba, csuklóra, párnára, zsebkendőre
Jobbulást és NE törődj bele.
Sajnos átéltem mindkét terhességem alatt. Amúgy is migrénes vagyok, de ugye terhesség alatt nem lehet bármit bevenni, szóval borzalom volt. 3 napig migrén, 3 nap szünet, majd így tovább. Kb 20. hétig, utána sokkal jobb lett.
Homeós dolgokat is kipróbáltam, rengeteget költöttem rá, hittem benne, de semmit nem használt. Én is Algopyrint vettem be, az sem használt, de minimálisan enyhítette a legdurvább fájdalmat, és már annak is örültem.
Nekem lényegében nem tudtak az orvosok segíteni, több helyen is jártam, anyum is egészségügyis. Drukkolok, hogy minél előbb elmúljon, valószínűleg nem fog végig tartani, inkább az első 12 hétben számíts rá! (nekem 20 hétig volt hányingerem is, és kb ahogy az elmúlt, akkor már migrénem sem nagyon volt, csak elvétve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!