Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez csak a gyógyszer elmaradása...

Ez csak a gyógyszer elmaradása miatt van?

Figyelt kérdés
Október 28-án volt meg utoljára és előtte még gyógyszert szedtem.Aztán már nem kezdtem el új levéllel.1-je körül múlt el a menszeszem és 4-5-e körül voltunk együtt a párommal.Most nem jött még meg, de ha nagyon ugrálok a kislányommal, akkor barnás folyásom van.Ez terhesség lenne vagy csak a gyógyszer elhagyása miatt lehet?
2013. nov. 25. 06:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem a gyógyszer abbahagyása után is rendszeresen jött meg 1-2 nap eltéréssel. De nem vagyunk egyformák, és az sem mindegy, hogy milyen hormontartalmú gyógyszert szedtél.

Szerintem bármi lehet, javasolnék egy tesztet, ha már meg kellett volna jönnie, akkor talán már megbízható eredményt mutat.

2013. nov. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!