Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fájhat? Mit tehetek ellene?

Miért fájhat? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

33.hetes kismama vagyok.

Par napja a jobb mellem alatti resznel szuro fajdalmat erzek es nem csak mozgas kozben. Mintha a bordam fajna de a gyomromnal is erzem. Vagy en mar nem is tudom.A lenyeg hogy szuro fajalmat erzek es szeretnem tudni volt e mas kismama aki "szenvedett" hasonlo fajdalmaktol es mit hogy mit tett ellene.

Nem nyavajgas de mar tenyleg lassan nincs olyan reszem ami ne fajna.

2013. nov. 23. 10:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hasonló gondokkal küzdünk-e.

Én a szegycsont mögött érzem a szúró, égető fájdalmat, illetve ha az oldalamon fekszem, akkor az alatt a mellem alatt, amelyik oldalon fekszem.

Nekem a reflux okozza. Eleinte én sem tudtam biztosan elmondani, hogy hol fáj.

Nekem az orvosom a rennie-t ajánlotta (semmit nem ért), aztán vettem gaviscont, ez most egyenlőre jó rá.

Remélem tudtam segíteni.

30 hkm

2013. nov. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!