8-9 hét között tartok és kb. egy hete minden reggel hasmenésem van. Napközben semmi gondom. Mi lehet ez? Mit tehetek ellene?
A tejtöl korábban is felfújodtam....de a reggeli 1-2 tejeskávé "kell"...lehet most érzékenyebb a szervezetem?
Vagy ebben az idöszakban esetleg volt másnak is hasonló?
Szia!
Nekem is ugyanezek a tüneteim.kb. az 5. héttől.Most 7-8 körül vagyok.Elevitet szedek,meg magnéziumot.Szerintem nekem a magnéziumtól van.Csak reggel,így én nem foglalkozom vele.Kibírom.
Ha csak napi egyszer van, akkor pl a kiszáradástól nem kell félni.
Én mindjárt szülöm a 3. babánkat. Az első kettőnél nem voltak ilyen panaszaim. Illetve az elsőnél inkább szorulásom volt.
Most, a harmadik terhesség elején ugyanaz volt velem, mint amit írsz. Reggel rohannom kellett az ágyból a wc-re, mert hasmenésem volt. Minden reggel!!! Először kissé megijedtem, mi lehet ez. Tartott kb a 7. héttől. Kb 3-4 héten át. Aztán egyszer csak elmúlt.
Szerintem lehet, hogy néhányónknál ez is a terhesség kezdeti velejárója.
Említsd azért majd meg a dokidnak. De szerintem, ha csak napi egySzer van, akkor nem lehet gond.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!