Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8-9 hét között tartok és kb....

8-9 hét között tartok és kb. egy hete minden reggel hasmenésem van. Napközben semmi gondom. Mi lehet ez? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Volt hogy éjjel nemvtudtam sehogy aludni mert egy pnton kegyetlenul luktetett a hasam. Reggelre korhazat terveztem...de reggel wc...hasmenés...elmult minden panasz...
2013. ápr. 6. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kitalálni, mi az, amit minden nap eszel, és csikarhatta tőle a hasad
2013. ápr. 6. 10:00
 2/9 A kérdező kommentje:

A tejtöl korábban is felfújodtam....de a reggeli 1-2 tejeskávé "kell"...lehet most érzékenyebb a szervezetem?

Vagy ebben az idöszakban esetleg volt másnak is hasonló?

2013. ápr. 6. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Vas, terhes vitamin?
2013. ápr. 6. 10:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Folsavat es magne b6ot szedek....de szerintem volt elotte is
2013. ápr. 6. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a magnéziumtól van minden reggel has csikarásom, majd híg széklet, es ennyi. Másnap reggel ugyan ez!
2013. ápr. 6. 12:16
 6/9 A kérdező kommentje:
De végülis ha napközben jól táplálkozok, megy be a vitamin, csak bent marad valami ha csak reggel van a csikarás...nem?:)
2013. ápr. 6. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ugyanezek a tüneteim.kb. az 5. héttől.Most 7-8 körül vagyok.Elevitet szedek,meg magnéziumot.Szerintem nekem a magnéziumtól van.Csak reggel,így én nem foglalkozom vele.Kibírom.

2013. ápr. 6. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha csak napi egyszer van, akkor pl a kiszáradástól nem kell félni.

Én mindjárt szülöm a 3. babánkat. Az első kettőnél nem voltak ilyen panaszaim. Illetve az elsőnél inkább szorulásom volt.

Most, a harmadik terhesség elején ugyanaz volt velem, mint amit írsz. Reggel rohannom kellett az ágyból a wc-re, mert hasmenésem volt. Minden reggel!!! Először kissé megijedtem, mi lehet ez. Tartott kb a 7. héttől. Kb 3-4 héten át. Aztán egyszer csak elmúlt.

Szerintem lehet, hogy néhányónknál ez is a terhesség kezdeti velejárója.

Említsd azért majd meg a dokidnak. De szerintem, ha csak napi egySzer van, akkor nem lehet gond.

Boldog babavárást!

2013. ápr. 6. 14:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. ápr. 6. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!