Van olyan köztetek, akinek a 12 hetes vizsgálaton kislányt jósoltak, és az is "maradt" a babája?
Tegnap voltam 12 hetes vizsgálaton, és kértem a dokit, lessük meg valahogy a baba nemét...mondta, hogy ilyenkor még nem 100% a jóslat, de pont alulról láttuk a kicsit, és azt mondta a dokim, nem lát kukit, inkább kislányos a kép...van már egy kisfiunk, és nagyon szeretnénk egy kis hugicát, vajon mennyire kezdhetek örülni...próbálom nem készpénznek venni, ahogy a dokim is mondta, na de hát már erősen elkezdtem gondolkodni a lányneveken :D
Veletek hogy volt?
Velem úgy volt, hogy 4 hete voltam 12. heti genetikai UH-n, ahol a kislányra tippelt a doki. Tegnap előtt voltam a magándokimnál, ő meg azt mondta kisfiú, és mutatott is valamit a lába között...:)
Hát most már nem tudom. Talán a 18. heti genetikai UH-n majd pontosan kiderül. Amúgy nekem teljesen mindegy mi lesz, még úgy is, hogy van már egy fiam!:)
Én nekem a 12 heti uh-n azt mondta inkább lány, mint fiú. Azóta ez a vélemény nem változott. :)
29hkm
Nekem a 12. heti genetikai UH-n (Istenhegyi út Bp, profi gép, profi genetikus orvosok) azt mondta a doki, hogy lánynak tippeli, de még ne fessük a szobát rózsaszínre. A 18 hetesen már közölte, hogy vehetjük a rózsaszín festéket :)
Remélem "az is marad", mert hallottam már olyat, hogy végig másnak nézték, aztán a szülőszobán jött a meglepetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!