Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki aki még a 39-40...

Volt valaki aki még a 39-40 héten is zárt volt és utána magától indult be szülés, ha igen mikor?

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Kiírt nap utáni napon elfolyt a magzatvíz teljes zárt méhszájnál
2013. nov. 21. 19:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor van még remény ma 39+4 hetes:-)
2013. nov. 21. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Totál zárt voltam végig. Még 40+5nél is délelőtt... Aztán délután 3 órakor a semmiből megindultak a fájások :) De nehezen ment a tágulás, 19 órát vajúdtam és csak a vajúdás 11. órájában kezdtem nyílni :(
2013. nov. 21. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen zart voltam. Vajudas beindult - vagyis mikortol eszrevettem, hogy erosodnek a fajasok mert ugymegszoktam, hogy mindig faj - onnan kab az 5. oraban mentunk a korhazba ahol mondtak 1cm wc-n elment a nyakdugo. Hazakuldtek, vajudjak otthon. 12 ora mulva megint be, kozoltek meg mindig 1 cm menjek haza....aztan ujra 12 ora mulva be meg mindig 1cm. Egyetlen szerencsem volt, hogy elfolyott a magzatviz... 44. oraban tartottam 4cm-nel oxival....mire rajottek ez a no mar magatol kitolni ezt a gyereket ekkora lyukon nyilvanvaloan nem fogja...csaszar.

Minden rendben lesz. Az en esetem extrem volt hala Jo Istennek keves ilyen van. S ha mar ott vagy, csak utolag tunik hosszunak az ido. Ott csak arra fogsz koncetralni, hogy tul legyetek rajta. Konnyu szulest!

2013. nov. 22. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!