Vérvétel elött egy zsömlét és kefirt sem ehetek vagy valamit?
Na, gondolom ram gondoltátok, mint "trollra" es en vagyok az, akinek szerintetek meg gyereke sincs.
De van. Épp ezért számomra ép esszel felfoghatatlan, hogy egy felnott no, egy anya ilyen tehetetlen legyen, hogy egy vervetelt ne tudjon megoldani. Felkel hatkor, össze kapja a gyereket, hiv egy taxit, ha rosszul van a sofőrrel be kisérleti magat, leveszik a vert es mar ehet is. Bumm. Ja, most gondolom jon a "mi van ha nincs pénze taxira" kifogás. Erre megint azt tudom mondani, hogy biztosan jo ötlet a masodik gyerek? Megint jöhet a lepontozas érte. 1, 8, 9, 16 valasz az enyém. Hajra, lepontozók :D
bar varosban lakom de nallunk egy darab taxis van. itt mindenki biciklizik v vezet vagy sétal. tömegközlekedést szinte csak iskolasok hasznaljak és hülyén van a menetrend kialakitva raadasul a labor közelében nincs buszmegallo. min 15perc sétanyira csak. Ovibabölcsibe7.30rakell vinni a gyerekeket hamarabb csak külön kéréssel ha valaki ugy dolgozik.
És mindenhol utzárak átépités miatt kerülni kell stb. laborba hiaba megyek 7.30ra mar vagy 50idős ott ül a legtöbb elsőbbséget élvez mert cukorbeteg sincumaros . 7töl ehetne menni deakárhogy is szamolom 2ora felkeléstöl éhgyomorral vérvételig minimum. aki rosszullétekkel küzd annak ez kinszenvedés.
Nem mindenki tökéletes. A rosszindulatot nem értem. Mit tehet arrol hogy rosszul viseli ezt a korszakot. Azon szerencsések közé tartozom akik nem voltka hányosak de mint mar mondtam a vérnyomasom miattnekem is sok fejfajast okozott megoldani az ilyen helyzeteket. De soha eszembe nem jutott hogy a másik csak hosztizik. Ha nekem valaki ilyet mondana szemtöl szembe (mert ügye ugy senki nem meri) azt tuti minimum pofán vágnám.
#31.
Hát nem tudom, te milyen taxisokkal találkoztál, de a 90%-uk tuti nem örül, ha valaki bármilyen okból összeokádja az autóját vagy beájul a hátsó ülésén. Gondolom te sem örülnél neki. Viszont megtudtuk, hgy te egy szervezőzseni vagy, egy igazi felnőtt, okos nő, nulla érzelmi intelligenciával és empátiával.
Kedves kérdező, ne vedd magadra. Jégkocka szopogatás nem használ? Próbáltad már? Hátha. Vagy esetleg a citrom, amit valakimás is javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!