Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérvétel elött egy zsömlét és...

Vérvétel elött egy zsömlét és kefirt sem ehetek vagy valamit?

Figyelt kérdés
Azt mondták éhgyomorra kell mennem, de már ezt huzom-halazztoom egy hete, mert föl sem tudok kelni olyan rosszul vagyok, ha nem eszek reggel. Akkor hogyan érnék be az sztk-ba? Legalább 9 óra mire beérek, mert messze van és a fiamat is össze kell készitenem és vinni magammal nem szédeleghetek/hányhatok egész úton.
2013. nov. 21. 06:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Nem, nem ehetsz semmit.

Legalább 9 mire beérsz, azért ennek nézz utána, mert nálunk fél 9-ig van csak vérvétel.

Apa menjen veled, vigyázzon rátok, és vigyél magaddal enni inni, ahogy kijössz, már ott le lehet ülni és enni.

2013. nov. 21. 07:13
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a háziorvost, ők nem vesznek le vért? Gondolom, akkor nem kellene olyan messzire menni. (Nálunk vesznek le bizonyos napokon, azért írom.)

Amikor a kicsit vártam, a nagyobbik gyerekünk volt 2 éves. Amíg elrohantam vérvételre (tömegközlekedve, nyitásra, 7 előtt már ott voltam), a férjem vigyázott a gyerekre, sosem cipeltem magammal. Nincs senki, aki átvenné 1-2 órára? Akkor mehetnél korábban és őt sem kellene cipelni. Az éhgyomor meg max 2 korty vizet enged. Sajna van egy csomó vizsgálat, ami így pontosabb eredményt ad.

2013. nov. 21. 07:16
 13/37 anonim ***** válasza:
48%

8as : nah azért ilyet miért kell mondani ? Csak azért mert mostmég van hányingere,gyakori szédülés nem rossz anya.Lehet hogy az apa nemtud szabadnapot kérni,távol laknal nagyiktól,stb

Ha te meg ilyen bunk¤ módon vagy képes beszélni egy kismamáról neked se ajánlok gyereket

2013. nov. 21. 07:18
 14/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom az én "hisztimnél".mennyivel felnöttesebb ez a bunkó stílus.... Föltettem egy kérdést és csak minösitgetést kapok, meg olyan jó tanrcsokat ami gondolhatjátok hogy eszembe jutottak..... Nem igaz nem lehet csak annyit irni, hogu nem, nem lehet egyáltalán semmit. Nem egyformák a terhességek, elsönél simán kibirtam hogy nem ettem akár délig, most nem ez van!
2013. nov. 21. 07:19
 15/37 anonim ***** válasza:

Nálunk a háziorvos is leveszi a vért

2000 Ft-ot fizettem érte ( nem hálapénz) és ő majd továbbküldi az sztk-ba

Kérdezz rá a dokitoktól

Nekem így egyszerűbb volt mint 1 órát tömegközlekedni,de a háziorvos a szomszéd utcában van

Oda te is könnyebben eljutsz ... rosszulléttel is

2013. nov. 21. 07:22
 16/37 anonim ***** válasza:
46%
Hol írtam en, hogy nem jo anya??? Sehol. De áruld mar el nekem hogy felnott nőként, mar anyaként hogy létezik, hogy képtelen megoldást találni egy vervetelre? Mi lesz, amikor szülni megy? Akkor hogy oldja meg? Vagy ha bármi történik? Mielőtt teherbe esett nem gondolkodott el rajta, hogyan fogja megoldani a felmerülő problémákat?
2013. nov. 21. 07:23
 17/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megkérdezem a háziorvost!
2013. nov. 21. 07:24
 18/37 A kérdező kommentje:
16! Szüléskor elengedik a férjemet, de egy vérvételre nem.
2013. nov. 21. 07:34
 19/37 anonim ***** válasza:
55%
Ha cukrot néznek, akkor kell éhgyomorra menni. Ha eszel (pláne pékárut vagy tejterméket) rossz lesz az eredmény. Üres teát azért lehet inni és vihetsz magaddal ennivalót, amit rögtön elfogyasztasz. Ha biztos vagy benne, hogy nem bírod megoldani, akkor muszáj lesz segítséget kérned legalább a gyerek felügyeletére és akkor már odamehetsz reggel 7-re.
2013. nov. 21. 08:00
 20/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom, merre laksz, de pár helyen már van házhoz jövő vérvételes nővérke. Aki megbeszélt időre odamegy hozzátok, leveszi a vért, elviszi a laborba. Egyszer én is hívtam ilyet ( Budapest) kérdezd meg a háziorvosodat. Ő biztos tud ilyenről, ha van ott, ahol laksz.
2013. nov. 21. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!