Vérvétel elött egy zsömlét és kefirt sem ehetek vagy valamit?
Nem, nem ehetsz semmit.
Legalább 9 mire beérsz, azért ennek nézz utána, mert nálunk fél 9-ig van csak vérvétel.
Apa menjen veled, vigyázzon rátok, és vigyél magaddal enni inni, ahogy kijössz, már ott le lehet ülni és enni.
Kérdezd meg a háziorvost, ők nem vesznek le vért? Gondolom, akkor nem kellene olyan messzire menni. (Nálunk vesznek le bizonyos napokon, azért írom.)
Amikor a kicsit vártam, a nagyobbik gyerekünk volt 2 éves. Amíg elrohantam vérvételre (tömegközlekedve, nyitásra, 7 előtt már ott voltam), a férjem vigyázott a gyerekre, sosem cipeltem magammal. Nincs senki, aki átvenné 1-2 órára? Akkor mehetnél korábban és őt sem kellene cipelni. Az éhgyomor meg max 2 korty vizet enged. Sajna van egy csomó vizsgálat, ami így pontosabb eredményt ad.
8as : nah azért ilyet miért kell mondani ? Csak azért mert mostmég van hányingere,gyakori szédülés nem rossz anya.Lehet hogy az apa nemtud szabadnapot kérni,távol laknal nagyiktól,stb
Ha te meg ilyen bunk¤ módon vagy képes beszélni egy kismamáról neked se ajánlok gyereket
Nálunk a háziorvos is leveszi a vért
2000 Ft-ot fizettem érte ( nem hálapénz) és ő majd továbbküldi az sztk-ba
Kérdezz rá a dokitoktól
Nekem így egyszerűbb volt mint 1 órát tömegközlekedni,de a háziorvos a szomszéd utcában van
Oda te is könnyebben eljutsz ... rosszulléttel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!