Vérvétel elött egy zsömlét és kefirt sem ehetek vagy valamit?
Megdöbbent, hogy mennyi bunkó, rosszindulatú nő(?) van itt.
Gondolom a kérdező örülne a legjobban, ha jól érezné magát és nem kellene aggódnia, hogy mi fog történni vele!
Kérdező!
Én teljesen megértelek! Igenis vannak olyan emberek, különösen ha kismamák, akik rosszul vannak, ha nem tudnak enni reggel, mert annyira leesik a vércukorszintjük.
Próbálj meg kísérővel menni, ha lehetséges.
Kitartás, és ne foglalkozz a bunkó emberekkel!;)
Szerintem is az lehetne a megoldás, hogy leveteted a házi orvossal a vért, ha meg tudjátok oldani. Vagy esetleg asszisztense megcsinálná-e? Mert ha igen, még utána is el tudnád vinni az sztk-ba, közben pedig tudnál enni, és nem lennél rosszul Ott pedig csak leadod és kész. Én legalábbis csináltam így, mikor nagyon rosszul voltam, és velem aranyos volt mindenki és segítőkész.
OFF. úgy látom itt is van egy "troll", aki csak azért van , hogy beszóljon a kérdezőnek és ossza az észt. Még jó, hogy nem minden nő/anyuka ilyen "okos", és próbálunk azért segíteni.
Én sem értem ezt a sok értelmetlen válazt! Nem ezt kérte a kérdező...Lehet még gyereke sincs ennek a sok lenéző embernek,de nem is kellene!
Sajnos nem lehet enni. Én is jártam már így, első terhességemmel.Igyekeztem ülve maradni, és valami másra gondolni, néha fölemeltem a fejem, nekem ez segített. egyéként ha már beérsz a rendelőbe, soron kivül bemehetsz!
Ja, és létezik olyan, hogy valakinek töb időbe telne rokonhoz elvinni a gyereket, mint maga az egész vérvétel, van olyan hogy a párját sem engedik el a munkából, és igen, van hogy olyan szomszéd sincs, akire szívesen rábízná a gyerekét egy anya!
Sajnos minden vérvételnél néznek éhgyomori cukrot igy nem lehet enni. De vizet ihattsz. megértelek. Én mondjuk alacsony vérnyomas miatt vagyok rosszul ha nem iszok reggel kavét egyszer kishilyan összeestem nagypocakkal egy ajulas veszélyesebb mint egy fals eredmény. igy én axota inkabb iszok egy kavét cukor tej nélkül és semmit sem valtoztatott az eredményen. Amugyis megkérdezik a vérvétel elött evett e valamit ogy szoktam mondani hogu kávé keserün és aztmondjak az nem szamit akkor csak ha van benne cuk. vagy tej. és gond nélkül rairjak a papiromra h éhgyomorral jött.
Azt ajanlom vigyé magaddal egy szendvicset meg gyümölcslét és azonnal egyél utanna. Remélem sikerül megoldani mert elég sok vérvétel lesz és majdmind éhgyomorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!