8 hetes kismama vagyok és annyira ijesztőnek és idegennek tartom a terhességet. Többi lent, van aki érzett hasonlót?
Szia!
Amit a 6-os ír, én is hallottam már többször: Sokan azt állítják, hogy a terhesség nem csak azért 9 hónap, mert ennyi időre van szüksége a babának, hogy kifejlődjön, hanem azért is, mert ennyi időre van Neked szükséged, hogy anyává válhass, így szerintem nincs miért aggódnod.
Én pontosan ilyet nem éreztem, azaz nem hosszú ideig, mert csak pillanatok voltak, amikor furcsa volt, de a gondolataim akkor körülbelül olyanok voltak, mint a tieid.
Viszont ahogy nő a baba és érzem, ahogy mozog, mitöbb, konkrétan reagál az érintésünkre, a hangunkra, így ez egyre kevésbé fordul elő, egyre inkább érzem a sajátomnak, és erősödik az anyai ösztön is...szóval lehet valami a fenti elméletben. :)
Biztos, hogy ahogy telik az idő, szokod a gondolatot, ismerkedsz a babáddal, ez benned is átfordul majd, és nem lesz semmi gond, ne aggódj! :)
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!