Vírus vagy csak úgy egyébként előfordul a
terhességnél a hasmenés?
Nemigen vírus, mert az jobban megkínozna.
Én inkább a tested átalakulására tippelek, mint ok.
2009. nov. 19. 12:33
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Pedig eddig az elevittől olyan székrekedésem volt, hogy csak. Gondolom a vas miatt. Na, most meg egyik napról a másikra meg ez. Viszont az egyik vendégem (szolgáltató vagyok) elhozta a hányós gyerekét is múlt pénteken, nem lehet, hogy tőle szereztem?
Nekem is megy a hasam, nyugi, meg ugyanígy csikorog is, csak nekem este kezdi és én éjjel szoktam elmenni a wc-re, meg reggel, aztán napközben vagyok jól, de este újra kezdődik.
Ha betegséget kaptál volna el, egész nap menne a hasad, és nem mindig ugyanabban az időpontban. Szerintem nálunk ez is a terhesség jele.
12hetes km
2009. nov. 19. 13:11
Első vagyok: ha elkaptál volna valamit, akkor nemcsak napi 1 óra lenne, hanem szinte folyamatos, állandó. Úgyhogy inkább a terhességre lehet ráfogni szerintem :)
/Egyébként az Elevit nekem is székrekedést okoz./
2009. nov. 19. 13:39
Nekem vírusos volt, egy este alatt (7-éjfélig)6x kellett wc-znem...(és az ügyeleten éjjel ráfogta a doki, hogy ez csak a terhesség miatt van...)Szerintem semmi gond, a szervezeted így reagál a változásokra.
2009. nov. 19. 15:02
nekem a 20. hétig szorulásom volt, de onnantól kezdve napi 2x nagydolog és még soha ennyit nem volt hasmenésem, mint ebben az utolsó 5-6 hónapban. szerintem a magnézium is közbeszólt időnként, meg elég rossznak éreztem végig a gyomrom... szerintem normális amit mondasz, nem kell aggódni
2009. nov. 19. 15:05
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek a válaszokat, ez az első délután hogy nincs semmi. Nem is morog odabent. Kb. fél 2-kor abbahagyta, azóta semmi.
Nekem a vastól volt (Neo-Ferro-folgamma), amióta másik fajtát szedek, nincs bajom.
2009. nov. 19. 23:31
9/11 A kérdező kommentje:
Most meg hajnal óta enyhe hányingerem van. Már elegem van. Se láz, se semmi más tünet. Csak nem tudom, hogy menjek így neki a hétvégének.
Ha nincs láz, akkor nyugi, nincs gond. Ezek terhességi tünetek. Én is hol hánytam, hol wc-ztem, hol büfiztem egész nap, hogy felpuffadtam mint egy lufi, stb... De már elmúlt.
13 hetes km
2009. nov. 20. 12:35
Kapcsolódó kérdések: