2 missed ab. után 3. terhesség alatti vizsgálatok?
Voltál a harmadik terhesség előtt kivizsgáláson? Kiderült a vetélések oka? Mennyi idő telt el az vetélések és a terhességed között? Bocsi a sok kérdésért, de én is kétszer vetéltem el és elég kilátástalannak érzem a helyzetemet, pedig nyilván nem az. Te vagy az élő példa :)
2. válaszoló voltam!
Kedves 2. válaszoló :)
Nos nem voltam vizsgálaton,nem volt rá idő.. Nekem van 2 császáros kisfiam :) 4 éves a kisebb... Rá 2 évre,vagyis 2011ben ment el az első baba,múlt hónap 2.-án a második... Vizsgálatra idő sem lett volna,ugyanis az esedékes mensim helyett egy pozitív teszt lett a vége,most vagyok 5hetes 5 napos... Még nagyon félek,de megtámogatták Utrogestan hüvelykúppal,így bizakodom!! Kívánok Neked hasonló erőt és kitartást,majd egy egészséges pocaklakót,akit később a kezedben foghatsz :)
Szia szerintem több vizsgalatod lesz. nekem egy vetélésem volt, és a jelenlegi terhességemnél 2hetente kellett mennem vizsgalatra,uh is volt meg minden. Egész a 12.hétig kellett igy menni majd mivel panaszmentes voltam mar csak a kötelezökre.
A legtöbb vizsgalat sztk keretein belül de néha magánra mentem hogy ne érezzem magam kellemetlenül h nem adok egy kis pluszt . De az orvos ugyanugy megvizsgalt rendes volt mindig. Csak magánva nem kellett kapkodni volt idő kérdezősködni.Bár sima rendelésen is mindig valaszolt.
Sok sikert gratula a babához.
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!