Kismamik akiknek eddig a kutya a szobában/ágyban aludt, szülésre hogy szoktattátok ki onnan?
14:49-es, milyen kutyaszagról van szó? Ha egy kutya szobatiszta, tisztán tartott, szőre típusának megfelelően ápolják, fürdetik, fogait rendben tartják, kajamaradékát nem hagyják elől, akkor nincs szag.
Szíved joga nem megsimogatni a kutyádat több hónapig, de erre a - már bocsánat - de rideg és túlzó hozzáállásra talán nem kéne buzdítani mást.
Jesszus, terhesen nem simogatod meg a saját kutyádat?
Na, én tényleg nem értem, egyes embereknek minek állat...
Az én kutyám is az udvaron van, de ennyire nem vagyok hipochonder, hogy hozzá se nyúljak, mégis mi baja történne a gyereknek a hasamban?
Köszönöm a válaszokat(nem a lekezelöeket),az én kutyáimnak nincs szaga,rendesen vannak ápolva,hetente fürdenek,a szörük meg egyáltalán nem hullik mert naponta többször meg vannak fésülve,és nagyon is igénylik a szeretetet,és nem tudnám megtenni hogy ne nyuljak hozzájuk,semmi bajunk nem lesz töle ,a védönö is azt mondta nyugottan maradhatnak...egyébként a babarács nemjó megoldés sajnos,mert a kiskutya másfél kilo és minden kicsi résen kifér!
Boldog babavárást mindenkinek!
28 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!