Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik akiknek eddig a...

Kismamik akiknek eddig a kutya a szobában/ágyban aludt, szülésre hogy szoktattátok ki onnan?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 10:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

14:49-es, milyen kutyaszagról van szó? Ha egy kutya szobatiszta, tisztán tartott, szőre típusának megfelelően ápolják, fürdetik, fogait rendben tartják, kajamaradékát nem hagyják elől, akkor nincs szag.

Szíved joga nem megsimogatni a kutyádat több hónapig, de erre a - már bocsánat - de rideg és túlzó hozzáállásra talán nem kéne buzdítani mást.

2009. nov. 19. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A kutya szagot én sem értem,az én kutyámnak nincs szaga,rendesen van ápolva és fürdetve,szerintem a szőrrel is lehet mit kezdeni,én két naponta felkefélem és kiporszívózom a szobát!A kutyus pedig családtag,azért mert jön a babó,nem rakjuk ki a szűrét szegénynek,szeretjük nagyon.Az ágyról nagy nehezen lebírtuk szoktatni,úgy,hogy vettünk neki egy "kutyakanapét",ami az ágyunk mellé raktunk,belevaló pléddel,és most már lámpa oltáskor megy a helyére!:)De a rács is jó ötlet,ha teljesen kint akarjátok tudni a szobából,mert úgy legalább lát benneteket.
2009. nov. 19. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, terhesen nem simogatod meg a saját kutyádat?

Na, én tényleg nem értem, egyes embereknek minek állat...

Az én kutyám is az udvaron van, de ennyire nem vagyok hipochonder, hogy hozzá se nyúljak, mégis mi baja történne a gyereknek a hasamban?

2009. nov. 19. 21:13
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat(nem a lekezelöeket),az én kutyáimnak nincs szaga,rendesen vannak ápolva,hetente fürdenek,a szörük meg egyáltalán nem hullik mert naponta többször meg vannak fésülve,és nagyon is igénylik a szeretetet,és nem tudnám megtenni hogy ne nyuljak hozzájuk,semmi bajunk nem lesz töle ,a védönö is azt mondta nyugottan maradhatnak...egyébként a babarács nemjó megoldés sajnos,mert a kiskutya másfél kilo és minden kicsi résen kifér!

Boldog babavárást mindenkinek!

28 hetes km

2009. nov. 20. 11:53
 15/15 anonim válasza:
9-es, te beteg vagy! Kérlek add örökbe a gyereked, add meg neki az esélyt, hogy egy normális családban nőjön fel, meg ne legyen belőle egy beteges kis görcs.
2017. júl. 12. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!