Milyen magnéziumot? Melyiknek magasabb a magnézium-tartalma, melyik gazdaságosabb?
Figyelt kérdés
Magne B6, Béres magnézium + B6, Magne Citrici, esetleg Magnézium pezsgőtabletta? KI mit szed és mennyit?2009. nov. 19. 09:46
1/10 anonim válasza:
A legmagasabb magnéziumtartalma (1 tablettára leosztva persze) a Magnézium Cirtit-es készítményeknek van. Kb. 500 mg van bennük. (Magne B6-ban csak 48 mg.) És ráadásul ezek gazdaságosabbak is, mivel felírathatod vényre is őket, amivel egy doboz ára 140 Ft-ra csökken. Én is ezt szedtem, tökkkkéletes hatást értünk el vele, semmit nem keményedtem. 10 dobozzal megvettem, 1400 Ft volt és 100 tablettát kaptam érte. Csak ajánlani tudom. 39 hetes kismami
3/10 anonim válasza:
Mg Citrici 3x2, ez ebből a napi maximum adag, amit javasol az orvos.
28 hetes
4/10 anonim válasza:
Én Magnosolv granulátumot szedek ill. iszok 2000.- ft 50 adag.Napi egy adag kell és 50 napra elég.Olyan a napi egy adag mintha a magne b6-ból bevennél 6 szemet.Ajánlom,érezhetően nagy a változás.
5/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!
2009. nov. 20. 17:47
6/10 anonim válasza:
Ezt én is kérdezhettem volna:-) Nagy kört jártam, gyógyszertár, doki, védőnő...
Az eredmény a citrici lett, állítólag a legmagasabb a mg tartalma és van benne c vitamin is, és mégis a legolcsóbb.
Én jelenleg 4X1-et szedek, de én is úgy tudom a max adagja 3X2.
26 hetes másodterhes.
7/10 anonim válasza:
Valóban a magnézium citrici a legjobb, de időnként veszek be magneB6-ot, mivel vannak benne B vitaminok, és én terhes vitamint nem szedek. A keményedésre biztos a citrici a legjobb.
(28 hetes mami)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2009. nov. 25. 17:59
9/10 zsebpiszok26 válasza:
Sziasztok! Én 12 hetes terhes vagyok akkor is szedhetem ezt a magnéziumot??
10/10 Csaba12345 válasza:
Jelzem mindenkinek, hogy a Magne B6 -ban csak 48 mg, míg pl a Jutavit Magnézium + B6-ban 250 mg magnézium tartalom leledzik... Továbbá a Magne B6 egy szaros francia cég terméke, aki megvette a Chinoin-t és ezzel a magyar piacot, míg a Jutavit magnézium + B6 100 %-ban magyar termék. Áraik: Magne B6 48 mg magnéziummal: 1500 Ft körül- -Jutavit Magnézium 250 mg: 1000 Ft körül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!