1 nap alatt hányszor és mennyi ideig csuklik a baba a pociban? Mert nekem, van olyan, h 1 nap akár 3szor is. Ez normális állapot?
Én úgy gondolom, normális. Nekem reggelente szokott csuklani, meg néha délután is, de inkább csak a napi egy van meg.
32 hetes km.
szia!
Teljesen normális. nálam volt olyan, hogy elkezdte, jött 2-3 perc szünet és újrakezdte. Nem kell félni a csuklástól. Minél többet csuklik, annál jobban fejlődik a tüdeje! / a mindennapi 3szoros csuklás már lehet baj, de még sehol se olvastam ilyent, szóval szerintem a csuklás csakis jó jel lehet :)/
Nálam is sokszor csuklott a pocakban, hát ez idekint sem változott! :D
Teljesen normális!
Sok boldogságot!
09:45-os vagyok, akkor megproballok jobban odafigyelni hatha az en babam is csuklik.
Nagyon szepen koszonom a valaszt es megegyszer elnezest kerek a kerdezotol, hogy igy belepofatlankodtam a kerdesebe.
Mindenkinek boldog babavarast.
A 26 hetes kismamának, lehet, hogy pár nap múlva Te is fogod érezni, én sem túl régóta érzem, kb. 26-27 hét körül vettem észre.
Naponta 1-2-szer szokott csuklani és max. 2-3 percig.
28 hetes
az én babámat sem szoktam érezni csuklani. 1-2 alkalommal előfordult, hogy túl ütemesen kocogtatta a hasfalamat, mintha csuklana, és minden egyes csuklásnál beütné a fejét a pocakomba. De elég lent éreztem, azt hittem, már be van fordulva, aztán kiderült, hogy mégsem. Szóval abban sem vagyok biztos, hogy a fejecskéje hol van.
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!