Most már komolyan elítélendő, hogyha Natasának nevezem el a kislányom?
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles_babak_5060481-natasa-rita-nem-tul-kemeny-nev
Kiirtam ezt a kérdést, mire egy szenilis tag rámtámadt, és linkekkel bombázott, hogy minek teszem ki 50x ugyanazt a kérdést, meghogy amúgy is, a Natasa csak Berki miatt van.
Én azt hiszem, korrekten elmagyaráztam neki a dolgokat, hogy mit hányszor írtam ki, igazából nem is az érdekel, hogy elhiszi, vagy sem, hanem hogy mostmár mindenki, akinek megmondom, hogy Natasa lesz a kislányom, rámförmed majd, hogy csak Berki miatt van? Miért csinálnak úgy, mintha más babának ezentúl nem lehetne ez a neve? (és itt nem csak magamat értem, a többi linkben -amiket a kedves tag szerint én írtam ki- végig pocskondiázzák a kérdezőt, hogy persze, eddig senkinek eszébe nem jutott....
Szerintem ez egy szabad ország, azt a nevet adom a gyerekemnek, amelyiket akarom, és rohadtul nem kell figyelembe vennem, hogy épp Berki Krisztián milyen nevet ad a gyerekének...de javítsatok ki, ha tévedek...
Ha neked tetszik a nev, akkor miert erdekel masok elemenye?
Nekem kimondottan tetszik a Natasa nev :)
Hagyd a kulvilagot, ez a te babad, te es a parod kell dontsetek!!!!
Boldog babavarast!!!! 32hkm
Dehogy elitélendő :)
Ha neked ez a név tetszik akkor kit érdekel hogy az ő lányát is így hívják . Én is nézem az édes életet , és én eddig nagyon nem is ismertem ezt a nevet viszont amiótta hallotam nagyon tetszik nagyon szép név . Nekem már van egy kislányom ,de ha nem lenne szerintem én is ezt adnám és nem azért mert Berkinek a lányát hívják így hanem mert tetszik , ne foglalkozz rosszindulatú emeberekkel .
Nekem is tetszik a Natasa név !!!
Ha bármely kismama a környezetemben így nevezné el egy percig se futna át az agyamon hogy csak berki miatt van
Pedig én is néztem azt a műsort...
Szép név..és gondolom egy anyuka nem úgy választ nevet hogy épp pl a kedvenc színésze vagy akárkijének a gyerekét hogy hívják
Nyílván ezt ti,mint szülők átbeszéltétek..és nemcsak haptákban rámondtátok a Natasa nevet merthogy berki.......pont pont pont
Ugyanez volt, amikor megszületett Zséda kisfia (Nimród), ill. S. Balázs kisfia, Benett. Utóbbi óta lassan több Benett van, mint Bence vagy Máté.
Amúgy a huszadik ilyen kérdés után nekem is felmenne az agyvizem. És én sem tudom, ki az a Berki Krisztián, ha már :D :D
Az addig oké, hogy zavarja a sok ilyen kérdés-engem is zavarna.
Na de miért kellett rámfogni, hogy az összeset én írtam ki?
Meg egyébként is : mi köze van hozzá, hogy az a kismama hányszor írja ki a kérdését?? Ha ennyire zavarja, húzzon innen a fenébe, aztán ennyi....
Nekem fogalmam sem volt róla, hogy a Berkinek így hívják a gyerekét. Mondjuk nem is érdekel.
Nevezd úgy a kislányod, ahogy akarod. Kinek mi köze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!