Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet velem? Tenyleg lehet...

Mi lehet velem? Tenyleg lehet erezni a kozelgo szulest?

Figyelt kérdés

Furcsa erzesem van, emelygek, napok ota csak azt erzem, hogy ez a baba elobb ki fog bujni.

Nem erzem jol magam, faj a hasam, nehez is nagyon, faj, zug a fejem, egyre mergesebb, idegesebb vagyok, szinte nem is lehet hozzam szolni neha.

Menni alig birok, szóval nagyon FURCSA minden...

35 hetes vagyok.

2013. nov. 16. 18:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Én 34 hetes vagyok és én sem ismerek magamra. Nehéz a mozgás, ingerültebb, lustább vagyok, alig kapok levegőt éjszakánként, de mivel 3. baba én úgy tapasztaltam ez a vége fele már ilyen... Ilyenkor már tényleg terhesség. Néha jobb lesz, néha ilyen, de akár 42 hét is lehet belőle... (tapasztalat). Nagyon szeretném ha már csak 3-4 hetem lenne hátra, mert ez így nem állapot, de ugye nem rajtunk múlik! Kitartás! :)
2013. nov. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!