Hematóma miatt feküdnöm kell, mennyire nem szabad tényleg felkelni? Mikor szívódik fel a vérömleny?
nem szabad házimunkát végezni
pisilni kelhetsz fel
még a doki sem fogja tudni megmondani, hogy mikor szívódik fel
a fekvést pedig vedd komolyan a baba érdekében!
nekem is volt haematóám, amikor megtalálták 6 hetesen még nagyobb is volt a babánál. egyáltalán nem kellett egész nap feküdnöm, dolgozni is járhattam (igaz ülőmunka), utazástól sem tiltott el a doki. annyit mondott csak hogy ha nem dolgozom otthon pihengessek és ne emeljek.
szóval mindenkinek más, te tartsd be amit a te dokid mond. csak azt akartam ezzel mondani hogy nem kell minden esetben a 24 órából 23 és felet feküdni mert az sem tesz jót teljesen elgyengülsz. mindenkinél más a haematóma. én csak olyan házimunkát nem végzek ami nehéz emelgetéssel vagy hajolgatással jár. ha nem vagy biztos hívd fel a dokid, mi nem fogjuk tudni neked ezt megmondani, mert mindekinél más.
ja és tökéletesen jól van a babám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!