Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hematóma miatt feküdnöm kell,...

Hematóma miatt feküdnöm kell, mennyire nem szabad tényleg felkelni? Mikor szívódik fel a vérömleny?

Figyelt kérdés
Házimunkát elvégezni sem szabad?
2013. nov. 14. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Semennyire nem szabad felkelned.Tilos a házimunka, csak wc-re kellhetsz fel, az üléssel nyomod a méhed, úgy hogy a fekvés, tényleg fekvés legyen. Ha már a barnázás megsznik, utána 48 órát még feküdnöd kell.
2013. nov. 14. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:

nem szabad házimunkát végezni

pisilni kelhetsz fel

még a doki sem fogja tudni megmondani, hogy mikor szívódik fel

a fekvést pedig vedd komolyan a baba érdekében!

2013. nov. 14. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem is volt haematóám, amikor megtalálták 6 hetesen még nagyobb is volt a babánál. egyáltalán nem kellett egész nap feküdnöm, dolgozni is járhattam (igaz ülőmunka), utazástól sem tiltott el a doki. annyit mondott csak hogy ha nem dolgozom otthon pihengessek és ne emeljek.

szóval mindenkinek más, te tartsd be amit a te dokid mond. csak azt akartam ezzel mondani hogy nem kell minden esetben a 24 órából 23 és felet feküdni mert az sem tesz jót teljesen elgyengülsz. mindenkinél más a haematóma. én csak olyan házimunkát nem végzek ami nehéz emelgetéssel vagy hajolgatással jár. ha nem vagy biztos hívd fel a dokid, mi nem fogjuk tudni neked ezt megmondani, mert mindekinél más.

ja és tökéletesen jól van a babám :)

2013. nov. 14. 21:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Érzékenyebb volt a hasatok? Fel- le üléskor rendesen érzem a hasam hogy húzódik?
2013. nov. 14. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Tilos, hasizomból felülnöd.
2013. nov. 15. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!