Másnál is törvényszerű, hogy mikor már a zoknifelvételhez is kínszenvedés a hajlongás, akkor szinte minden leesik?!
Engem már kikészít,természetesen pont akkor hullajtok szanaszét mindent a kezemből,amikor még véletlenül sincs a közelemben senki aki segíthetne,vagy összeszedné helyettem.....
36 hetes kismama
Én sem tudtam hajlongani már akkor. De megtanultam "lábbal felvenni" dolgokat. Pl. Ha leesett egy ruhadarab/toll stb. akkor lábbal vettem fel, úgy, hoyg hátrafelé emeltem fel a lábam, onnan már egyszerűbb volt hátranyúlni érte. Kicsit komikus volt, de egyszerűbb. Így nem idegeskedtem ezeken.
De ez Murphy, tudod:?)
Pont ugyanez van nálunk is!Nem hittem volna,h ilyen "idétlen" leszek a végére!Minden leesik!Azért nem szeretek már kimozdulni itthonról,mert mire felöltözök olyan melegem van mintha futni lettem volna!
Tényleg a zokni a legrosszabb,én levenni már fekve szoktam lábbal!
Az előttem szólónak:ne aggódj a lenti dolgokon,a szülésznők megcsinálják a kórházban,szó nélkül!Nálunk legalábbis nagyon kedvesek!
Nekünk két időpontunk van a szülésre:az egyik a MAI(hátha), a másik pedig dec.6!
Kitartást és könnyű szülést mindenkinek!!
Boldog Babázást!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!