Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnál is törvényszerű, hogy...

Másnál is törvényszerű, hogy mikor már a zoknifelvételhez is kínszenvedés a hajlongás, akkor szinte minden leesik?!

Figyelt kérdés

Engem már kikészít,természetesen pont akkor hullajtok szanaszét mindent a kezemből,amikor még véletlenül sincs a közelemben senki aki segíthetne,vagy összeszedné helyettem.....

36 hetes kismama

2009. nov. 18. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudtam hajlongani már akkor. De megtanultam "lábbal felvenni" dolgokat. Pl. Ha leesett egy ruhadarab/toll stb. akkor lábbal vettem fel, úgy, hoyg hátrafelé emeltem fel a lábam, onnan már egyszerűbb volt hátranyúlni érte. Kicsit komikus volt, de egyszerűbb. Így nem idegeskedtem ezeken.

De ez Murphy, tudod:?)

2009. nov. 18. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a Murphy torvenyek nalunk is nagyon megvannak, potyog a kaja, elesek a nadragomban, keptelen vagyok normalisan leborotvalni lent, ugyhogy fogalmam nincs mi lesz szuleskor, mert lehet, hogy nem tudom majd megcsinalni, mas meg nincs hogy megcsinalja, mert mi csak ketten vagyunk, baba es en, aztan a sarokreszeles is nehez, alig borom szusszal, meg kiszallni a kadbol, megfordulni az agyban az egyik oldalrol a masikra, tele van a .......de mar nincs sok hatra remelhetoleg, en mara vagyok kiirva, de meg sehol semmi elojel...
2009. nov. 18. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyanez van nálunk is!Nem hittem volna,h ilyen "idétlen" leszek a végére!Minden leesik!Azért nem szeretek már kimozdulni itthonról,mert mire felöltözök olyan melegem van mintha futni lettem volna!

Tényleg a zokni a legrosszabb,én levenni már fekve szoktam lábbal!

Az előttem szólónak:ne aggódj a lenti dolgokon,a szülésznők megcsinálják a kórházban,szó nélkül!Nálunk legalábbis nagyon kedvesek!

Nekünk két időpontunk van a szülésre:az egyik a MAI(hátha), a másik pedig dec.6!

Kitartást és könnyű szülést mindenkinek!!

Boldog Babázást!!!!

2009. nov. 18. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy sem voltam valami precíz de a terhesség kész katasztrófává tett...minden leesett, kiborult, feldőlt, eltört,,,,férjem már meg sem lepődött:.)
2009. nov. 18. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi 28 hetesek vagyunk, én inkább mindenbe beütöm magam, a kezem, a térdem. Nekem a csizma felvétel nem egyszerű, utána érzem, hogy nem tetszett a pocakomnak.
2009. nov. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!