Normális ha ennyire görcsölök 4 hetes terhesen?
Holnap van a nemvàrt napja, de màr pàr napja tudom hogy kisbabàt vàrok, mivel pozitívat teszteltem. Viszont időközönként; főleg este, olyan erős görcseim vannak mint menstruàciókor. Valamint nem jó hàton sem feküdnöm mert feszülést érzek az alhasamba és aztàn jön a görcs.
Normàlis ez h ilyen intenzitàssal görcsölök? Nektek volt ilyen?
Szia! Tapasztalatból írom, hogy az orvos, azon kívül, hogy fekvést és magnézium szedését fogja javasolni, mást nem fog mondani. Nekem is ugyanígy kezdődött a terhességem, biztos voltam benne, hogy nem marad meg. A magánorvosom táppénzre vett, és magnézium cirtátot írt fel (ami 500 mg-os, sokkal erősebb, mint a sima Magne B6!!), de ezt recept nélkül is lehet kapni. Kb. másfél hétig tartott ez, amíg meg nem tapadt rendesen, utána szinte egyik napról a másikra elmúltak a görcsök, azóta semmi panaszom nincs, a 26. hétben vagyok, a baba is tökéletesen van. Úgyhogy ne idegeskedj szerintem! :)
Boldog babavárást kívánok! :)
Ma màr semmi görcsöm nem volt... :) tegnap biztos a nemvàrt napjàra emlékezett a szervezetem :) érzen h minden rendben lesz :)
Gratulàlok a babàtokhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!