6 hetes terhesen görcsölök, baj van?
Figyelt kérdés
2 hete még nem volt szivhang csak petezsàk,de valoszinüsitették hogy terhes vagyok,ma kb 6 hetes.Ma reggel nagyon görcsölök,vér nincs.Délutàn kaptam idöpontot,szeritetek elveszitettem a babàt?
Nem kell biztatni,ha szerintetek baj van.Köszi:)
2009. szept. 29. 08:54
1/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Én kb 4 hetesen úgyan úgy görcsöltem mintha haviztam volna. Igaz én akartam, hogy elmennyen a baba minden tilos dolgott csináltam emeltem, forrófürdőztem, stb. Csak görcsöltem a baba maradt, de 5 hónaptól már veszélyeztetett voltam és nem dolgozhattam. Nem voltam szigorú fekvésen csak laza dolgokat csinálhattam. Egészséges lányom született. Ez inkább valami figyelmeztetés lehet.
2/6 anonim válasza:
A gorcs nem jo foleg a terhesseg elejen de a nagy gond akkor van ha verzel. Egyebkent milyenek azok a gorcsok? Mert ha mensi szeru gorcsoket erzel akkor szerintem az nem gond. De ha ilyen "melyrol jovo" szuros gorcsoket erzel akkor mindenkeppen el kene menni dokihoz. Sajnos en tavaly 8 hetesen veszitettem el a babomat, eloszor elkezdtem gorcsolni de amint emlitettem teljesen mas erzes volt mint a mensis gorcsok, ugy ereztem mintha szurkalasok lennenek lent egesze a hasam aljan es belenyilalt a huvelyembe, meg jarkalni is kenyelmetlen volt, ezt kovetoen kezdtem el barnazni majd verezni. Persze ez csak az en esetem nem mindenkinel van igy. Mikor masodszorra babas lettem akkor is voltak gorcseim az elso trimeszterben de mensis gorcsokhoz hasonlitottak, hol erosebb volt, hol gyengebb es semmi gondom nem volt azt mondtak ra, hogy termeszetes. Kivanom neked, hogy minden rendben legyen, de ha nagyon felsz menj el dokihoz, o majd megnezi, hogy a helyzet a babaval.
3/6 A kérdező kommentje:
Erös görcsök,nem csak a hasamban,hanem lenntebb is,söt hasam felett is....
2009. szept. 29. 09:05
4/6 anonim válasza:
09:02-es vagyok. Hat ez nem valami jo ha ennyire gorcsolsz. :( Nincs veletelnul otthon magneziumod? Ha van vegyel be egyett sot kettot is mert az ellazitja a meh izomzatat. Kb fel ora mulva szokott lenni hatasa es megszunnek a gorcsok abban az esetben ha nincs mas gond. Artani biztosan nem art. Nekem mindig segitett. De lehet jo lenne elmenni dokihoz, csak gondolom nem egyszeru mozogni ilyen gorcsok mellett. :(
5/6 anonim válasza:
Szia! Mi újság veled, Remélem rendben vagytok? Elmúltaka görcsök? Megvan a baba?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklödést,.igen megvan a baba,de szednem kell gyogyszereket.Veszélyeztetett terhes vagyok.
2009. okt. 30. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!