Akik magánorvoshoz járnak, és van uh-os "képesítésük" azok a 12. heti genetikai és az egyéb kötelező uh-ért fizettek? Mármint az orvos elkérte a vizitdíjat?
Az utolsó kérdésedre én is kiváncsi vagyok:-) Sajnos az én dokim amilyen alapos, rendes, ugyanúgy el is fogadja vizsgálatonként a 9.000 Ft-ot....nem tudom mi lesz a végén, meg a szüléskor. Állítólag 10-szeres szorzó az általános, nekem ehhez nem nagyon fűlik a fogam, mert ez így már több mint 200.000 Ft. Mennyi mindent vehetnénk ennyi pénzen a kis pocaklakónak?!
(27 hetes mami)
Szia!
Elhiszem neked, hogy soknak tartod ezt az összeget. Én is csak egy orvoshoz járok, első alkalommal magánrendelésen csinált egy citólógiát, és megállapította a terhességet, ezért kért 3600 Ft-ot, azóta minden alkalommal, a kórházba hív be időpontra, ott csinálja meg az ultrahangot, és a vizsgálatot, de egy fillért nem kér érte, és ez az első babánknál is így volt, sőt még a szülésnél is alig akart elfogadni valamit.
Ugyanabban a városban, ugyanabban a kórházban dolgozó másik orvos, akihez sógornőm jár, minden egyes alkalommal magánrendelésre hívta őt, még akkor is, ha délelőtt be kellett mennie a kórházba egy vérvételre vagy ultrahangra, akkor is közölte vele, hogy akkor majd a többit megbeszéljük este a magánrendelésen, ahol természetesen elkérte a 8-10 ezer forintot alkalmanként.
Szóval szerintem ezt orvosa válogatja, hogy ki a pénzért, ki pedig hivatásból csinálja.
Ja és én is bármikor felhívhatom az orvosomat, ha bármi problémám van, igaz, hogy nincs neki elmentve a számom a telefonjába, és be kell mutatkozni neki mikor felveszi, de azt hiszem 10 ezrekért inkább bemutatkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!