22 hetes terhes vagyok most. Ha az orvos nem küldött még el 3d ultrahangra, akkor ez azt jelenti, hogy nem kötelezö vizsgálat?
Figyelt kérdés
2008. márc. 19. 12:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem a 3D-4D Uh nem kötelező, főleg mert fizetni is kell érte.
2/4 anonim válasza:
Szia! Azért nem küldött el mert ez nem kötelező! Ha te akarsz elmész ha nem akarsz akkor nem! De szerintem érdemes mert ott sokkal jobban észre veszik ha van valami baja a picinek. Meg jó dolog kérni róla a dvd-t és akkor a család többi tagja is megnézheti! Én 24 hetesen voltam! Üdv. Egy 35 hetes kismami
3/4 anonim válasza:
Szia,
A 3-4D-s vizygálat 12.000Ft ba kerül általában.Vannak szerencsések mint én is, hogy a kórházban a genetikain mindig átvált 4d-re és így láthatm a kis csöppséget.Amúgy már voltam önállóan is, érdemes mert 20 perces dvd-t kapsz a kicsiről, soha vissza nem térő alkalom ez :OD
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval: szerintem is érdemes elmenni, bár tény és való, hogy egy kissé drága. Viszont Te magad is meggyőződhetsz róla a saját szemeddel, hogy mindene megvan: kezei, lábai, az ujjacskái, és ha szerencséd van, még a vonásait és a mosolyát is láthatod! Szerintem nagyon megnyugtató, hogy látod, minden rendben a babánál, és tényleg soha vissza nem térő alkalom! 26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!