Két hónapos terhes vagyok, sajnos nem tudok semmit a babákról, de a modern baba könyvek tanácsaiból nem kérek. Lehet pár kérdésem?
Hogyan kell fürdetni a babát?
Milyen dolgok kellenek a babának? (kiságy, babakocsi, pelenka azt tudom, hogy kell)
De miért nem jók a modern babakönyvek? :) Én kaptam egyet, kismamák nagykönyve a címe. Tök jó, mert képekkel illusztrálja, hogy mit hogyan kell csinálni, plusz betegségek is vannak benne. Szóval elég hasznos, a terhesség kezdetétől asszem 3 éves korig végigvezet a fontosabb dolgokon.
Emellett itt is keresgélhetsz ha vmit nem tudsz :) Írd be pl, hogy kelengye lista, máris szemezgethetsz hogy miket érdemes venni.
A fürdetésnél a köldökcsonkra kell figyelni. De mi is csak álltunk első nap a férjemmel, hogy akkor hogy is kéne csinálni??...:) de aztán csak belejöttünk :)
eszembe jutott ez a vicces "gyorstalpaló", hátha valaki még nem látta. remélem nem gond, hogy belinkelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!