Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés amikor elfolyik...

Bettty kérdése:

Milyen érzés amikor elfolyik a magzatvíz? Sok folyik el egyszerre? 35 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2008. júl. 9. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Valakinel egyszere megy el a magzatviz es azt nem lehet semmivel osszeteveszteni, mert olyan mintha hirtelen bepisilnel es eleg sok le folyik. De vannak olyanok is akiknek ugy csopog el (nekem is igy volt) . Na akkor nehezebb a dolog, mert ugye ilyenkor azt kell csinlani (mert eszreveszed hogy nincs minden rendben) lefekszel egy feher lepedore egy orara hanyatt, es ha nagy folt lesz alattad es annak olyan rozsaszines szine van ( nem sarga mert az akkor vizelet)akkor bizony a magzatviz szivarog.
2008. júl. 9. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, mintha bepisiltem volna és amikor felálltam folyt rendesen. De van akinek csak szivárog. Azt nem tudo, hogy milyen. Remélem tudtam segíteni.
2008. júl. 9. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat!
2008. júl. 9. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!