A nyákdugót észre kell vennem anélkül nem lehet magzatvíz? A magzatvíznak van valami jele pölö szaga vagy valami? Vagy olyan mint a víz? Illetve valami furcsa érzés van a nunimban az mitől van? 39 hetes vagyok
A nyákdugó távozásától számítva akár 2 hét is eltelhet, amíg beindul a szülés, és természetesen attól még van magzatvíz.
A magzatvíznek jellegzetes illata van. Leginkább halhoz tudnám hasonlítani, vagy nem is tudom. Mindenesetre nem fogod összekeverni tutira sem a folyással, sem pedig vizelettel.
A furcsa érzés lehet akár azért is, mert a méhnyak rövidül, vagy valamelyik méhszáj tágul. Ez a 39. héten már várható.
A magzatviz rozsaszines szinu. Hat a szagara mar nem emlekszem. A nyakdugot meg nem mindenki veszi eszre ha tavozik. Ha gyanakodsz hogy csepeg, folyik a magzatviz ulj ra meztelen fenekkel egy tiszta pelusra, es ulj rajta egy fel orat. Ha sargas le folyik akkor az csak vizelet, de ha rozsaszines akkor magzatviz es azonnal telefonalj a dokidnak. En ezt tapasztalatbol irom, mert az elozo terhessegemnel a lanyomnal ugy csopogott el a magzatviz es nagyon nehez volt felismerni. Es persze a nyakdugo tavozasat sem vettem eszre.
28 hetes kismami
friss, 3hetes élmény:
a magzatvíz előszőr szintelen ( a szagát nemtudom, nem szagoltam )és később lesz rózsaszínes.
nemkell a nyákdugónak elötte távozni, nekem se távozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!