Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy a férfiak...

Miért van az, hogy a férfiak szexuális viselkedése megváltozik a terhesség hatására? Félő, hogy erre sok kapcsolat rá is megy. Általában kibírnak kapcsolatot 9 hónap alatt 5-6 szex-szel? Vélemények?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 23:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk is tilalom van, megszoktuk. A férjem nem is beszél róla, úgy csinál, mint akinek nem is hiányzik. Remélem azért csak úgy csinál:-))) Nagyon aggódik értünk, így szerintem ez az érzés elnyomja a szex utáni vágyat.

Hogy mi lesz utána? Nem tudom, remélem visszaáll a rend

(27 hetes mami)

2009. nov. 18. 12:18
 12/22 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs doki általi tilalom. Férj általi tilalom van csak :(
2009. nov. 18. 12:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Szerintem, ha a doki nem tiltotta volna, akkor sem lenni semmi akció, mert a férjem nem akarná. Ebben az elején nem lettem volna biztos, de most, hogy nagy a pocakom, biztos vagyok benne. Csak nézegeti a hasam, majd kinézi belőle a gyereket és csücsörítve puszilgatja, mint ahogy a gyerekek fenekét szokták...hát erről nem a sex jut eszemben nekem se:-)))))
2009. nov. 18. 17:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem az elején még megengedett volt, de a párom egyszerűen nem tudott elvonatkoztatni a babáról. Hiába mondtam Neki, hogy ami nekem jó, az a babának is jó. Nagyon kevésszer voltunk együtt és sokszor előfordult, hogy csak Neki sikerült a csúcsra jutni. Már a 17. héttől keményedek, a magzatvízvétel miatt, kaptam is rá jó nagy adag magnéziumot, amit most hagyok majd el. Azért próbálkoztunk többször is, persze az én indíttatásomra, mert Ő valahogy elfelejtett kezdeményezni. Most már persze nem lehet, de azért én segítek rajta, úgy 2 hetet bír ki anélkül, hogy valamit is tennék. Majd csak ennek is vége lesz és minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Amúgy minden ismerősömtől azt hallottam, hogy szülés után, mikor letelik a 6 hét, nem igazán jó a szexelés, mert általában fáj még, de szerintem szép lassan kell visszaszokni rá.

Mindenkinek boldog babavárást, és kitartást!

36 km

2009. nov. 28. 07:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
neharagudjatok,csak sajat tapasztalatbol irom de szerintem egy no mikor varandos sokkal kivanatosabb!persze most ez nem azt jelenti hogy a nagy hasra indulok be,csak szerintem a parom nagyon vadito es szexi volt terhesen is!egy szep kivanatos no mindig az!!!es egy normalis ferfi pedig szeretkezni akar nem kell rabeszelni!ez egy vicc!!!en is ferfi vagyok,van gyerekem de vegig szeretkeztuk a terhesseget a felesegemmel,napontatobbszor is es semmi gond se volt!meg utolso nap is szexeltunk...es a felesegem is akarta,mert ugy erezte megnott a szexualis etvagya!az persze mas ha nem szabad szeretkezni!de ha nincs gond akkor mindenkinek ajanlom hogy csinalja minel tobbszor,mert en azota csak szerelmesebb vagyok a felesegembe! 25 eves ferfi
2009. nov. 28. 09:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Sajnos nálunk is elmaradt a szex, mikor elkezdett nőni a a,pocim. Pedig én nagyon akartam, de a párom nem, mert félt, hogy baja lesz a babának. Mondta, hogy majd ha megszülök, minden a régi lesz. Hát sajnos szülés után se lett a régi. Gyerek előtt minden nap együtt voltunk. Akár ha éjfélkor ért haza a melóból, akkor is alig várta, hogy leteperhessen. Most meg....

8 hónapos már a gyerek, de alig vagyunk együtt. Kb havonta egyszer, de van, hogy az is kimarad. Azt mondja fáradt, de én nem hiszem. Szerintem nem kíván, mert már nem olyan szép a testem, mint volt. Sok kiló is rajtam maradt, hiába diétázok nem megy le, meg lógós lett a hasam, csíkos vagyok combtól mellig. Szóval sajnos úgy érzem nem képes hozzám nyúlni.

2009. nov. 28. 10:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

én is tanácstalan vagyok, hasonló kok miatt. Az alakom mostanra visszaállt, de még nem szeretkeztünk. 5 hónapos a baba. mindig fáradt.Azt megjegyzem,hogy nem vagyok stramplis. A várandóság alatt aig szeretkeztünk, bevettem minden praktikát. Nem tudom mi van ezekkel a srácokkaé, de megkérdőjelezném a féefiak nagy nemi vágyáról szóló közvélekedés igazságát-ezt csak elhitették velünk?

2009. nov. 28. 10:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

hát én még csak pár hetes vagyok. mióta baba van nem sexeltünk:(

én nem merek, de ugyltom a férjem sem akar!!!!!!

Sajnos mi max3 szor voltunk előtte is együtt hetente, de volt hogy 1 szer hetente annyira fáradt.

nemtudom mi lessz a dokim nem tilt el, én nem merek a férjem sem mer, nemtudom. kicsit félek én is hogy milessz ebből nehogy elszokjon és utánn a havonta vagy 2 havonta legyen:((((((((kérdező ugyan igy érzek mint te!!félek tőle nagyon

2009. nov. 28. 15:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
41. hétben vagyok és 39 hete nem sexeltem és máég vagy 6-7 hétig nem is fogok szülés után. Nálunk a párom nem akarja, eleinte nehéz volt, de már csak a babára koncentrálunk és én is megszoktam a helyzetet. A mi kapcsolatunk ki fogja bírni, mert nem a sexre alapul a szerelmünk, hanem mert szeretjük egymást. És most végre babánk lesz, nagyon fontos változás az életünkben ez. Tudom, hogy a anyaként is ugyanúgy fog szeretkezin velem , mint régen. Elég szomorú, hogy sokaknak ez árnyékolja be a babavársát, hogy "nem sexel velem a férjem ". Most szereltük fel a gyerekszobába az órát, és képeket tettünk még fel... van ezer más dolog amit még közösen lehet csinálni :-). Örüljetek inkább a babának, sex majd lesz később újra :-)))
2009. nov. 28. 18:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég olvastam erről, és valószínűleg igaza lehet annak a szakembernek, aki szerint a férfiak egy része egyrészt félti a gyereket, másrészt kínos neki az a tudat, hogy valamilyen formában nem kettesben, hanem "hármasban" vannak aktus közben. Ehhez jönnek még olyan téveszmék, hogy "megnyomódhat a feje" (ne nevessetek, van ilyen), vagy hogy a nagyobb baba már pontosan lát, hall és érez is mindent belülről.

Szerintem ezt a kérdést minden pár megoldja egymás közt. Az biztos, hogy egy egészséges férfi 7-10 nap szexhiány után normál üzemmódban már a falat kaparná, de a babavárás türelmesebbé teheti őket. Azért ha sikerül valami mindkét fél számára elfogadható áthidaló megoldást találni, az jó mindenkinek.

2009. nov. 28. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!