Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
27 hetes vagyok. Már egy hete naponta pár percre begörcsölök. Dokinál voltam, annyit mondott csak hogy szedjek több magnéziumot. A görcsök ennek ellenére jöttek továbbra is. Most az éjjel arra ébredtem, hogy nagyon görcsölök. Az volt benne az érdekes, hogy fájt fél percig majd enyhült, aztán pár perc és megint megerősödött a fájdalom. Paraáztam, hogy beindult a szülés, de a fájások között nem volt időbeni logika, tehát nem szabályos időközönként jöttek. Van amelyik két percre, van amelyik négyre, a vége felé már 5-6 percre. Egy óra alatt múlt el. Mi lehetett ez? Van valakinek hasonló tapasztalata?
2013. nov. 14. 08:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah és a kisfiam odabenn iszonyat mozgásba jött, ilyen intenzìven még nem mocorgott, ráadásul kétszer elég erősen csuklott is.
2013. nov. 14. 08:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Jóslófájás. Nem kell tőle megijedni, lesz még ilyen. Ha a doki rendben találta, akkor minden okés. Magnézium jó rá. ;)

Ha rendszeressé válna vagy vérzés lenne, azonnal doki, egyébként elég a Mg és sok pihenés.

Kitartást és gyors, könnyű szülést!

2013. nov. 14. 09:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm! :) Nem túl korai ez a jósló a harmadik trimeszter legelején?
2013. nov. 14. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Elmentem dokihoz és sajnos kezdett nyílni a méhszáj. :-( Most feküdnöm kell egész nap, hátha elkerülhető a kórház.
2013. nov. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!