Összesen kb. mennyibe került - szülés nélkül - a terhesgondozásotok magánrendelésen? + mennyi volt a szülés? (Pesti árakra gondolok. )
21:58-as vagyok. Mi is a Bolgárkerék u.-ban csináltattuk az UH-kat, így nem kellett külön 4D-re menni, és a 12. hetinél valóban ingyen volt hozzá a kombinált teszt.
Sajnos így összeszedve valóban soknak tűnik ez a 100.000 Ft, plusz még a szülésnél is a közel 80.000 Ft, (vagy akinek több), de ha elosszuk ezt 9 hónapra, akkor a havi átlag 20.000 Ft, aki megteheti, szerintem megéri. Legalábbis nálunk másra is elment volna, nem azt a 20.000-et raktuk volna félre. És a babának is megvettünk közben mindent.
Én a helyi sztk-ban egyszer voltam a terhesgondozó részén, az afp miatt, azt mondtam, hogy soha többet nem jövök ide: úgy felidegeltek.
A kórházban is sokszor olyan dokikat látok szaladgálni, hogy megilyedek még a látványuktól is, függetlenül attól, hogy lehet, hogy a legsuperebb orvos. Nekem fontos volt, hogy mosolygós és szimpatikus legyen a doki. Ezért ezt meg is fizetem. Dehát nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!